2019-09-10 10:33:01
Φωτογραφία για Το ΕΚΑΒ για τον θάνατο του Λ. Μαχαιρίτσα
Συντάκτης: Virus

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας για το τραγικό συμβάν του θανάτου του τραγουδοποιού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία «το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ στον Βόλο δέχτηκε κλήση στις 04:27 τα ξημερώματα της 9/9/2019 για την περιοχή Πτελέος Μαγνησίας.

Η κλήση διαβιβάστηκε σε Κινητή Μονάδα με Ιατρό (Κ.Ι.Μ.), η οποία αφίχθη στο σημείο στις 05:10».

Διαβάστε επίσης: Εάν υπήρχε ασθενοφόρο στο ΚΥ Αλμυρού θα είχε σωθεί ο Λ. Μαχαιρίτσας;

Στην ανακοίνωση του ΕΚΑΒ διασαφηνίζεται ότι «η Ιατρός της Κινητής Ιατρικής Μονάδας διαπίστωσε το θάνατο του τραγουδοποιού και μάλιστα διαπίστωσε ότι παρουσίαζε υποστάσεις στο κάτω μέρος του σώματός του».

Όπως αναφέρεται από το ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου, «με άφιξη στις 06:18, προκειμένου να πραγματοποιηθεί νεκροτομή για τα αίτια θανάτου».

Σε ότι αφορά «όσους ανεύθυνα καταλογίζουν ευθύνες», σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΚΑΒ, «υπονοώντας ότι ο τραγουδοποιός μπορεί να ζούσε εάν είχε πάει στο σημείο το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Αλμυρού, οφείλουν να γνωρίζουν πως σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να περιμένουν την ιατροδικαστική έκθεση και να επιδεικνύουν σεβασμό στη μνήμη του νεκρού και στον πόνο των οικείων του».
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ