2019-09-10 14:11:13
Φωτογραφία για Οδηγούσε μεθυσμένος στο κέντρο του Αγρινίου με τέρμα μουσική και… ακολούθησαν σκηνές ροκ στο Αστυνομικό Τμήμα
Στη σύλληψη ενός 33χρονου προχώρησαν σήμερα στις 00:30 τα ξημερώματα στο κέντρο του Αγρινίου αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ καθώς οδηγούσε μεθυσμένος με τέρμα τη μουσική. Ο 33χρονος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου ακολούθησαν σκηνές ροκ με αστυνομικούς που προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος έσπρωχνε τα γραφεία και τους ίδιους τους αστυνομικούς, έβριζε και τους έφτυνε, ενώ φέρεται να χτύπησε και τον Αξιωματικό Υπηρεσίας που προσπάθησε να τον υποβάλλει σε αλκοτέστ. 

Σε βάρος του βεβαιώθηκαν οι τροχονομικές παραβάσεις του και σχηματίστηκαν επιπλέον κατηγορίες για αντίσταση κατά της αρχής και διατάραξη οικιακής ειρήνης. 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας: 

«Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας 33χρονος ημεδαπός για αντίσταση, διατάραξη οικιακής ειρήνης και άρνηση ελέγχου μέθης. 

Ειδικότερα, ο 33χρονος, οδηγώντας αυτοκίνητο πάνω σε κεντρική πλατεία του Αγρινίου, σε εμφανή κατάσταση μέθης, είχε θέσει σε λειτουργία το ηχοσύστημα του οχήματος του αναπαράγοντας μουσική με πολύ μεγάλη ένταση και αρνήθηκε στους αστυνομικούς να υποβληθεί σε έλεγχο μέθης. 

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου, όπου κατά την παραμονή του διατάρασσε την ομαλή λειτουργία του και εξύβριζε τους αστυνομικούς». 

agriniopress.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ