2019-09-10 15:30:52
Φωτογραφία για Με αυτό το θέμα-φωτιά θέλει να ξεκινήσει η Τατιάνα...
Αίσθηση προκάλεσε το δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας για τον γιο του πατέρα – τέρατος της Λαμίας που χτυπούσε μέχρι νοσοκομείου τα παιδιά του στο «χοιροστάσιο», τα άφηνε να πεινούν και να παγώνουν σε ένα σπίτι - τρώγλη της Λαμίας, και εξέδιδε την ανήλικη κόρη του έναντι αμοιβής. Την ώρα που το κτήνος βρίσκεται στη φυλακή ο γιος του, που έχει αλλάξει πια το όνομά του και λέγεται Άκης Δήμας ,βρήκε το κουράγιο και μίλησε για όλα.

Αυτό το νέο παιδί που πλέον κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής κυνηγάει η Τατιάνα Στεφανίδου και η συντακτική της ομάδα για την πρεμιέρα του «Μαζί σου Σαββατοκύριακο». Μαθαίνω δε πως αν δεν έγινε ήδη θα υπάρξει εντός των επόμενων ημερών και προσωπική επαφή της δημοσιογράφου με τον νεαρό ηθοποιό.

Η εκπομπή μετατοπίζεται και σε lifestyle θέματα αυτό όμως δεν σημαίνει πως χάνει τον κοινωνικό της χαρακτήρα. Το «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» θα ξεκινά με κοινωνικά, αστυνομικά και όταν χρειάζεται και δικαστικά θέματα και μετά θα περνάει στην ενότητα του lifestyle.

Nassosblog.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ