2019-09-10 18:47:36
Φωτογραφία για ΕΛ.ΑΣ: Αυτός είναι ο 44χρονος που ρήμαζε φαρμακεία και... ζαχαροπλαστεία (vid)
Τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν εισαγγελικής διάταξης

Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 44χρονου που διέπραττε ληστείες σε φαρμακεία και ζαχαροπλαστεία σε Περιστέρι και Αιγάλεω.

Ακόμη, δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο φαίνονται ο τρόπος και η μεθοδολογία δράσης του. Ο κατηγορούμενος έχει προφυλακιστεί σε κατάστημα κράτησης, καταδικασμένος για ληστείες, ενώ συνελήφθη τη στιγμή που μετέβαινε στο Αστυνομικό Τμήμα για να θεωρήσει το φύλλο πορείας της άδειάς του.

Ο 44χρονος έμπαινε στα. ..... καταστήματα είτε μεταμφιεσμένος με περούκα είτε φορώντας καπέλο και γυαλιά και προσποιούμενος αρχικά τον πελάτη προέβαινε σε μικρές συναλλαγές.

Στη συνέχεια, και αφού βεβαιωνόταν ότι δεν υπάρχει πελάτης στο κατάστημα, με την απειλή πιστολιού, ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους και αποσπούσε χρήματα από το ταμείο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον ΕΓΛΕΝΤΖΕ Χρήστο του Ιορδάνη και της Βασιλικής, γεννηθέντα στις 4-8-1975 στη Νίκαια. Σε βάρος του κατηγορούμενου ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ληστείας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
ethnos.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ