2012-06-16 12:21:04
Φωτογραφία για Συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού σε Μαρούσι, Ψυχικό και Καλλιθέα
Πρωτοβουλία αλληλεγγύης για τη συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού διοργανώνεται σήμερα, Σάββατο από τις 10 το πρωί ώς τις 2 το μεσημέρι σε τρεις πλατείες... στο Μαρούσι (πλατεία ΗΣΑΠ), στο Ψυχικό (πλατεία Αγ.Σοφίας) και στην Καλλιθέα (στη συμβολή των οδών Θησέως και Δαβάκη).

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής που ίδρυσαν η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, η ΜΚΟ της «Αποστολής» και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ.

Τα φάρμακα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ανασφάλιστων πολιτών και των κατοίκων άγονων περιοχών της νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας.

Σε αυτήν την πρωτοβουλία αλληλεγγύης, όλοι οι πολίτες που επιθυμούν, μπορούν να φέρουν στα σημεία συλλογής, όσα φάρμακα έχουν αγοράσει ή διαθέτουν στο σπίτι τους και δε τους χρειάζονται, καθώς και παραφαρμακευτικό υλικό (γάντια, γάζες, λευκοπλάστ, επιδέσμους, σύριγγες, οινόπνευμα και άλλα αναλώσιμα) για τις ανάγκες του Ιατρείου.


Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής Δευτέρα-Παρασκευή 9.00 το πρωί - 5.00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 210-3847374.

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, μετά τη συλλογή, θα μεταφερθούν στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής. Εκεί θα γίνει η διαλογή και κατηγοριοποίηση των φαρμάκων.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, Δευτέρα-Παρασκευή, από τις 9.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι.

sofokleous10.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ