2019-09-11 10:36:01
Φωτογραφία για Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την αερορύπανση στον Βόλο από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου
Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε σήμερα ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Ευθύμης Τσάμης για την αερορύπανση στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου.

Ο κ. Τσάμης μαζί με τον δικηγόρο του Ιατρικού Συλλόγου κ. Νίκο Μόσχο υπέβαλαν σήμερα τη μήνυση, την οποία ο κ. Τσάμης είχε προαναγγείλει από τις 24 Αυγούστου, μετά την αγανάκτησή του για την οσμή καμένου πλαστικού στον Βόλο.

O πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου χαρακτήρισε απαράδεκτο και επικίνδυνο για την υγεία των πολιτών αυτό που συμβαίνει με τη δυσοσμία στον Βόλο. «Είναι άμεση προτεραιότητα να αποκαλυφθεί ο ρυπαντής και να τιμωρηθεί για να σταματήσει αυτή η πρακτική . Όσοι γνωρίζουν τον ρυπαντή και δεν τον αποκαλύπτουν έχουν ευθύνες» τόνισε ο κ. Τσάμης.

Σημειώνεται πως στη συνεδρίαση του Συλλόγου στις 2 Σεπτεμβρίου είχε αποφασιστεί η ανάληψη πρωτοβουλιών με σκοπό την αποτροπή του φαινομένου της αέριας ρύπανσης και της δυσοσμίας στην πόλη, όπως η προσφυγή του στη Δικαιοσύνη, η διοργάνωση ειδικής εκδήλωσης για την αέρια ρύπανση με ομιλητές ειδικούς σε αυτά τα θέματα για να ενημερωθούν οι κάτοικοι, η η σύσταση επιτροπής για την Αέρια Ρύπανση αποτελούμενη από μέλη του Ι.Σ.Μ
. με σκοπό την αποτελεσματική και συντονισμένη παρέμβαση του Συλλόγου στο φλέγον αυτό θέμα και η πρωτοβουλία για την τοποθέτηση, σε συνεργασία με σχετικές Πανεπιστημιακές Σχολές, δικτύου μετρητών Αέριας Ρύπανσης στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου προκείμενου να καταγραφεί λεπτομερώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη.

https://e-thessalia.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ