2019-09-11 10:53:37
Φωτογραφία για Προς αναζήτηση λύσεων για νέα Διοίκηση στον ΕΟΠΥΥ το υπουργείο Υγείας!
HR 

Εναγωνίως λύσεις αναζητά η ηγεσία του υπουργείου Υγείας προκειμένου να τοποθετήσει νέα Διοίκηση στον ΕΟΠΥΥ, όπως μεταφέρουν στο HealthReport.gr υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές.

Άλλωστε ο νυν Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ φέρεται να μην παραιτείται, αφού ήδη του έχουν γίνει τρεις εκκλήσεις από τον ίδιο τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, αλλά δεν ανταποκρίνεται όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές στο HealthReport.gr. Διαβάστε ΕΔΩ όλο το παρασκήνιο: «ΕΟΠΥΥ: Συνεχίζει να μη δίνει παραίτηση ο Πρόεδρος! Οι πιέσεις και το καυτό παρασκήνιο»

Μέχρι να ξεκαθαρίσει όμως η κατάσταση με τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ Βασίλη Πλαγιανάκο, στο υπουργείο Υγείας επικρατεί μάλλον μία δυστοκία αφού λόγω αυτού του «κωλύματος» δεν έχει διορισθεί καν το νέο ΔΣ του Οργανισμού.

Αποτέλεσμα βέβαια είναι – όπως μεταφέρουν καλά γνωρίζοντες στο HealthReport.gr– να δημιουργούνται σοβαρές δυσλειτουργίες, αφού δεν μπορεί να ληφθεί καμία απόφαση.


Γι αυτό και αναζητείται νομική λύση για τη …λύση της συνεργασίας με τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, καθώς ήδη έχει αποφασισθεί ότι τα ηνία του μεγαλύτερου Οργανισμού της χώρας θα αναλάβει η νυν Αντιπρόεδρος Θεανώ Καρποδίνη.

Και μέσα σε αυτό το κλίμα στο υπουργείο Υγείας φαίνεται ότι επικρατεί προβληματισμός και για τους συμβούλους της Διοίκησης που επίσης παραμένουν στη θέση τους, ενώ κάποιοι άλλοι εξ αυτών αποχωρούν για τον ιδιωτικό τομέα και επανέρχονται στον ΕΟΠΥΥ σε άλλες θέσεις.

Υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές έλεγαν πάντως στο HealthReport.gr ότι στο υπουργείο Υγείας είναι αποφασισμένοι να κάνουν έρευνα για τα όσα συνέβησαν στον ΕΟΠΥΥ στη διάρκεια διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ίδωμεν Δ.ΕΥΘ.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ