2019-09-11 21:29:19
Φωτογραφία για ΔΕΘ 2019: Ξενάγηση στον κόσμο της κάνναβης από 12 έως 15 Σεπτεμβρίου
Στον κόσμο της κάνναβης θα ξεναγηθούν, για δεύτερη συνεχή χρονιά, όσοι επισκεφθούν τη

Διεθνή Έκθεση Κάνναβης που ανοίγει τις πύλες της στην 84η ΔΕΘ.

Από τις 12 έως τις 15 Σεπτεμβρίου η Salonica Cannabis Expo 2019 φιλοξενείται στον πρώτο όροφο του 2ου κτιρίου, ενώ περισσότεροι από 100 Έλληνες και ξένοι εκθέτες θα είναι εκεί για να παρουσιάσουν τα πρωτοποριακά προϊόντα τους.

Για πρώτη φορά το παρών θα δώσουν και εκπρόσωποι φαρμακευτικών εταιρειών που έχουν πάρει το πράσινο φως για να ξεκινήσουν τις επενδύσεις τους στην Ελλάδα.

Τρόφιμα, ποτά, ρούχα, καλλυντικά, οικοδομικά υλικά, προϊόντα κανναβιδιόλης (CBD), καλλιεργητικά προϊόντα, σπόροι, ατμοποιητές, και εκδόσεις θα είναι λίγα μόνο από όσα θα εκτεθούν στα περίπτερα της έκθεσης.

Την ίδια στιγμή το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει όχι μόνο με τους επιχειρηματίες, αλλά και με γιατρούς κι ασθενείς που εδώ και χρόνια έχουν κάνει έναν μεγάλο αγώνα για το αυτονόητο, να αποκτήσουν δηλαδή νόμιμη πρόσβαση στο φάρμακο που μπορεί να θεραπεύσει .


Ήδη στην Ελλάδα, δεκάδες εγχειρήματα βιομηχανικής και φαρμακευτικής κάνναβης έχουν ξεκινήσει την προσπάθειά τους, εκατοντάδες καταστήματα έχουν βάλει τα προϊόντα του πολύτιμου φυτού στα ράφια τους, χιλιάδες θέσεις εργασίας αναμένεται να δημιουργηθούν, εκατομμύρια ευρώ πρόκειται να επενδυθούν στη νέα αυτή αγορά.

Στην Ευρώπη, η αγορά της βιομηχανικής κάνναβης αναμένεται να φτάσει τα 180 εκατ. ευρώ ως το 2028 και της φαρμακευτικής τα 55,2 δις. ευρώ. Ο παγκόσμιος κύκλος των business της κάνναβης αναμένεται να ξεπεράσει τα 145 δις. δολάρια μέσα στα επόμενα έξι χρόνια. Εμείς θα μείνουμε εκτός;
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ