2019-09-12 08:51:26
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Παίρνει ένα Χάλκινο Σωλήνα και τον Τοποθετεί σε ένα Παράθυρο. Μόλις Δείτε το Λόγο, θα το Κάνετε κι Εσείς!

Όλοι όσοι ζούμε σε μεγαλουπόλεις, ονειρευόμαστε σπίτια με κήπο και πράσινο που τόσο μας λείπει. Επειδή όμως είναι λίγο δύσκολο να αλλάξουμε το σπίτι που ζούμε, είναι καλύτερα να αναζητήσουμε τρόπους να το ομορφύνουμε και να το φέρουμε πιο κοντά στα θέλω μας..

Ένας ανέξοδος αφενός και εύκολος αφετέρου τρόπος, είναι οι κατασκευές DYI (φτιάξτο μόνος σου) που μας δίνουν εξαιρετικές ιδέες, εύκολα εφαρμόσιμες και το κυριότερο, προσαρμόζονται στις ανάγκες μας και στις ιδιαιτερότητες του χώρου μας.

Μετράμε την διάμετρο μιας μικρής γλάστρας και κόβουμε την χαλκοσωλήνα μας, σε τέσσερα ίσα μέρη.



Χρησιμοποιώντας τις 4 πλευρές και έχοντας ΔΥΝΑΤΗ κόλλα, δημιουργούμε μια τετράγωνη βάση.



Μέσα στο τετράγωνο θα πρέπει να στερεώνεται η γλάστρα. Ουσιαστικά θα πρέπει να “σφυνώνει” περίπου στο μέσον.

Δυο ακόμα τετράγωνα φτιάχνονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Στα άκρα της αυτοσχέδιας “σκαλίτσας” τοποθετούνται κομμάτια ώστε να δημιουργηθούν ολόκληρα τετράγωνα.



Στο σύνολο θα φτιαχτούν τρεις τέτοιες μίνι – σκαλίτσες, με την διαφορά πως στα τελειώματα των δυο, οι άκρες θα προεξέχουν, για να κουμπώσει η μία πάνω στην άλλη.

H απόσταση μεταξύ τους θα πρέπει να είναι περίπου 40 εκατοστά, με αποτέλεσμα να χρειαζόμαστε ανάλογου ύψους κομμάτια χαλκοσωλήνας που θα ενώσει όλες τις πλευρές.

Το δύσκολο κομμάτι είναι να ταιριάξει όλη η κατασκευή στο παράθυρο που θέλουμε να μπει. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιούμε μικρότερα κομμάτια που τα κουμπώνουμε πάνω και κάτω στην κατασκευή μας και είμαστε σχεδόν έτοιμοι!!

Βιδώνουμε προσεκτικά και πολύ σταθερά το δημιούργημά μας στο παράθυρο.

Και τώρα είναι η στιγμή να το διακοσμήσουμε. Γλαστράκια και φυτά, υπάρχουν πάμπολλα, σε σχέδια και ποικιλίες ατελείωτες!! Και αν νοιάζεστε για το πότισμα, υπάρχει και γι’αυτό λύση!

Ακριβώς κάτω από τις γλάστρες, μπορείτε να τοποθετήσετε διάφανα μπουκάλια, ώστε τα απόνερα από το πότισμα να μην λερώσουν το πάτωμά σας.

Θα χρειαστείτε

Χαλκοσωλήνα

36 συνδέσμους Τ

8 γωνίες

Δυνατή κόλλα

8 χάλκινους συνδέσμους

16 βίδες

9 γλάστρες της αρεσκίας σας

Κόφτη

Είναι εύκολοι οι τρόποι που μπορείς να αλλάξεις την μορφή ενός δωματίου και να το κάνεις να μοιάζει εντελώς διαφορετικό.

Μην διστάζετε να προσθέσετε χρώματα και υλικά!!



Και δεν θα μπορούσαμε φυσικά να μην σας το παρουσιάσουμε, βήμα βήμα

Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει..

Πηγή

Let's block ads! (Why?)

Παίρνει ένα Χάλκινο Σωλήνα και τον Τοποθετεί σε ένα Παράθυρο. Μόλις Δείτε το Λόγο, θα το Κάνετε κι Εσείς! periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ