2019-09-13 10:07:15
Φωτογραφία για Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης ιατροφαρμακευτικών δαπανών στους Στρατιωτικούς (ΕΓΓΡΑΦΟ)
Ερώτηση με θέμα την άμεση πληρωμή των ιατροφαρμακευτικών δαπανών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, κατέθεσαν προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, οι Βουλευτές ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Νίκος Παπαναστάσης και Θανάσης Παφίλης.

Στην Ερώτησή τους αναφέρουν:

Το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, δαπανούν σημαντικά χρηματικά ποσά για την κάλυψη αγοράς φαρμάκων, ιατρικών εξετάσεων, καθώς και για μακροχρόνιες θεραπείες.

Οι δαπάνες αυτές μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά ελέγχονται από το προσωπικό του Ελεγκτηρίου Δαπανών Υγειονομικής Περίθαλψης. Ωστόσο παρατηρείται το φαινόμενο η διαδικασία αυτή να ολοκληρώνεται μετά την πάροδο έξι έως επτά μηνών. Αυτή η καθυστέρηση επιβαρύνει τον οικογενειακό προγραμματισμό των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και πολύ περισσότερο τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν μακροχρόνιες θεραπείες.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός,

1. Τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για την επιτάχυνση των διαδικασιών απόδοσης των ιατροφαρμακευτικών δαπανών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων σε σύντομο χρονικό διάστημα;

2. Είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης η αύξηση του προσωπικού, για τη σύντομη διεκπεραίωση των δικαιολογητικών ιατροφαρμακευτικών δαπανών;

Δείτε το σχετικό έγγραφο:
staratalogia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ