2019-09-13 11:57:45
Φωτογραφία για Google maps: «Εξιχνίασε» μυστηριώδη εξαφάνιση άντρα πριν από 22 χρόνια
Τον Νοέμβριο του 1997, ο 40χρονος τότε William Earl Moldt, έφυγε από το μπαράκι στο οποίο τα… έπινε, προκειμένου να βρει στο σπίτι την αρραβωνιαστικιά του. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Οι έρευνες ήταν εξονυχιστικές, αλλά ο 40χρονος άντρας δεν βρέθηκε ποτέ, με συνέπεια να δηλωθεί «αγνοούμενος». Μετά από 22 χρόνια, ένας χρήστης του Google maps ανακάλυψε κάτι που κανείς στην επιφάνεια δεν είχε διαπιστώσει. Τον σκελετό ενός οχήματος μέσα μία τεχνητή λίμνη κατακράτησης νερών. Η παρατηρητικότητα του χρήση, εξιχνίασε μία υπόθεση 22 χρόνων, καθώς ήταν το αυτοκίνητο του William Earl Moldt.

Ο Γουίλιαμ είχε βγει για… μερικά ποτάκια. Αφού κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, γύρω στις 9:30 το βράδυ, επικοινώνησε από το τηλέφωνο του μπαρ με την αρραβωνιαστικιά του και την ειδοποίησε ότι σε λίγη ώρα θα βρίσκεται στο σπίτι. Ο Γουίλιαμ ήταν μεσίτης υποθηκευμένων σπιτιών και δεν συνήθιζε να καταναλώνει αλκοόλ. Εκείνη τη νύχτα όμως, βγήκε σε μπαρ στη Lantana της Φλόριντα. Γύρω στις 11 το βράδυ έφυγε μόνος του (είχε ήδη στήσει αρκετή ώρα την αρραβωνιαστικιά του), οδηγώντας ένα λευκό Saturn SL (μοντέλο 1994).


Ο Γουίλιαμ δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι του. Από τότε πέρασαν 22 χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα ήταν αγνοούμενος. Ώσπου, κάποιος ανακάλυψε το αυτοκίνητό του, μέσω μίας δορυφορικής εικόνας από το Google maps.

Το όχημα του Γουίλιαμ βρέθηκε όντως σε τεχνητή λίμνη στο Γουέλιγκτον της Φλόριντα. Ο Γουίλιαμ εντοπίστηκε από τον σερίφη της περιοχής μέσα στο αυτοκίνητό του, στο σημείο του οδηγού, όπου καθόταν.

Η μεγαλύτερη ειρωνεία είναι η το ότι η φωτογραφία στην οποία βρέθηκε το όχημα του Γουίλιαμ, ήταν από το 2007! Μέχρι το 2019, κανείς δεν είχε παρατηρήσει το παραμικρό.
starxeiamas
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ