2019-09-13 12:43:11
Φωτογραφία για Ο Λιανός απαντά για το VOICE! Οι δηλώσεις τον δείχνουν εκτός Σκάι...
Το VOICE είναι...σε αναστάτωση, καθώς ούτε κριτική επιτροπή ούτε και παρουσιαστή έχει κλείσει, ενώ κανονικά θα είχε αρχίσει προετοιμασίες. Ο Γιώργος Λιανός ήταν  ο επικρατέστερος για τη θέση της παρουσίασης,ωστόσο, οι σημερινές δηλώσεις του Λιανού στη ''Φωλιά των Κουκου'' ,στο Star ,ανατρέπουν τα δεδομένα.

«Ούτε πρόταση έχω δεχτεί, ούτε τίποτα. Τα διαβάζω κι εγώ αυτά. Έχει αναφερθεί το όνομά μου, μη λέω...μπούρδες,αλλά εγώ δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση. Με την Acun είμαστε στην αναμονή για να δούμε πότε και αν θα προβληθεί το Ελλάδα έχεις ταλέντο, αν θα πάει δεύτερη σεζόν. Προς το παρόν, ξέρω ότι δεν θα παιχτεί την πρώτη σεζόν, αυτή την ενημέρωση έχω μέχρι στιγμής,εκτός αν αλλάξει κάτι και το μάθουμε εμείς τελευταία στιγμή».

Μετά από την προβολή των δηλώσεων, ο δημοσιογράφος,Γιάννης Πουλόπουλος, ανέφερε το ρεπορτάζ του για τα πλάνα του ΣΚΑΪ, και στα οποία είναι εκτός ο Λιανός «Ελλάδα έχεις ταλέντο δεν θα υπάρξει ούτε τη δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ
. Όπως μου είπαν στελέχη του σταθμού, επειδή ήδη έχουν κλείσει άλλα προγράμματα από το δεύτερο μισό, εκτός Acun Medya, δεν υπάρχει στα σχέδιά τους το Ταλέντο.Θέλω να πω ,και μάλλον και ο Γιώργος Λιανός το μαθαίνει από εμάς, και ,μάλιστα, στην επίσημη παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ, δεν παίχτηκε ούτε ένα πλάνο από το συγκεκριμένο πρότζεκτ του ΣΚΑΪ, και βέβαια δεν ήταν καλεσμένος ούτε ο Γιώργος Λιανός. Εγώ που ρώτησα γιατί δεν ήταν στην παρουσίαση, μου είπαν ''αφού δεν έχουμε κάτι, γιατί να έρθει;».

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ