2019-09-13 20:58:35
Φωτογραφία για Οι καλύτερες εφαρμογές επίλυσης μαθημάτων για το iPhone
Τα σχολεία ξεκίνησαν και μαζί τους και τα δύσκολα προβλήματα των μαθηματικών.Όμως και εδώ η τεχνολογία έχει φροντίσει να σας βοηθήσει όχι απλά λύνοντας αμεσα οποιαδήποτε άσκηση εμφανιστεί στο φακό της κάμερας του iphone, αλλά και στο να κατανοήσετε πως θα λύνεται τα προβλήματα. 

Πάμε να δούμε τις καλύτερες εφαρμογές για το iphone σας που θα λύνουν αμεσα τα μαθηματικά σας.

1. Photomath

Είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή επίλυσης μαθηματικών σε αυτήν την κατηγορία εφαρμογών. Θα μπορούσα να κάνω και λάθος, αλλά ίσως ήταν Photomath που ξεκίνησε όλη αυτή την τάση της εφαρμογής μαθηματικών λύσεων.Από την βασική αριθμητική έως τον προηγμένο λογισμό και τη γεωμετρία, το Photomath είναι ικανό να επιλύει όλα τα είδη σύνθετων και απλών μαθηματικών προβλημάτων χωρίς την ανάγκη wi-fi ή δεδομένων.

Τιμή: Δωρεάν αγορές εντός εφαρμογής

κατεβάστε εδώ

2. Mathway

Με μια επιβλητική βαθμολογία 4,9 στο Apple App Store, αυτή η εφαρμογή είναι απλά η καλύτερη και μία από τις πιο προτιμώμενες Math Solver App διαθέσιμη για iPhone και iPad. Οι σπουδαστές σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται αυτή την εφαρμογή και τη χρησιμοποιούν για να λύσουν και τις πιο τρομακτικές μαθηματικές εξισώσεις.Η Mathway παρουσιάζει επίσης βήμα προς βήμα τη λύση για καλύτερη κατανόηση του προβλήματος.

Τιμή: Δωρεάν αγορές εντός εφαρμογής

κατεβάστε εδώ

3. Socratic από την Google

 

Με τη βοήθεια του AI της Google, αυτή η εκπαιδευτική εφαρμογή είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση και μπορεί να σας βοηθήσει σε όλα τα εκπαιδευτικά επίπεδα, είτε πρόκειται για γυμνάσιο είτε για πανεπιστήμιο. Αυτή η εφαρμογή είναι σαν έναν προσωπικό δάσκαλο που κατοικεί στο iPhone ή στο iPad σας.Εκτός από την εμφάνιση των τελικών απαντήσεων και των λύσεων βήμα προς βήμα, η εφαρμογή Socratic έχει επίσης τη δυνατότητα των βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε και να μάθετε με τον δικό σας ρυθμό.

Τιμή: Δωρεάν αλλά για τα ξένα store όχι για την Ελλαδα

κατεβάστε εδώ

4. SnapCalc

Απλώς πατήστε να βγάλετε μια εικόνα του προβλήματος των μαθηματικών και αυτό ήταν! Η απάντηση είναι ακριβώς μπροστά στα μάτια σας. Από το πολύπλοκο λογισμικό έως την άλγεβρα, η εφαρμογή SnapCalc μπορεί να λύσει όλα τα μαθηματικά σας προβλήματα μαζί με εξαντλητικές εξηγήσεις λύσεων.

Τιμή: Δωρεάν αγορές εντός εφαρμογής

κατεβάστε εδώ

5. Khan Academy

θα ήταν έκπληξη αν ήσαστε φοιτητής, δεν ξέρετε για την εφαρμογή Khan Academy. Αυτή η εφαρμογή είναι μία από τις πιο χρησιμοποιούμενες εκπαιδευτικές εφαρμογές στον πλανήτη.Αυτή η εφαρμογή μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις ακαδημαϊκές σας ανάγκες, ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή χωρίς κρυφό κόστος, καθώς είναι εντελώς δωρεάν.

Τιμή: Δωρεάν
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ