2019-09-14 08:20:35
Φωτογραφία για Παρακάμπτοντας την στρατιωτική ιεραρχία! Ποια κίνηση του ΥΦΕΘΑ προκαλεί μεγάλη δυσαρέσκεια
Στη Ρόδο βρίσκεται σήμερα ο ΥΦΕΘΑ , ο οποίος όπως έγινε γνωστό από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 13.30, “καλεί όσα στελέχη επιθυμούν να παρουσιαστούν και να του εκθέσουν ζητήματα που τους απασχολούν”! Ο ΥΦΕΘΑ θα συναντήσει τα στελέχη στην ταξιαρχία του νησιού!

Είναι βέβαιο ότι αυτή η κίνηση του ΥΦΕΘΑ, έχει προκαλέσει την δυσαρέσκεια της στρατιωτικής ηγεσίας-ιεραρχίας η οποία παρακάμπτεται και περιφρονείται. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό στο επιτελείο του ΥΦΕΘΑ ότι είναι τελείως διαφοερτικός ο ρόλος της πολιτικής ηγεσίας και οι υπουργοί δεν επιλέγονται για να υποκαθιστούν ή να παρακάμπτουν την στρατιωτική ηγεσία .Είναι προσβλητικό.

Όπως λένε δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες .

Πριν χρόνια, ο τότε ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης είχε δεχτεί τις εισηγήσεις επιτελών του για τη λειτουργία μιας “γραμμής παραπόνων” στελεχών , τα οποία θα μπορούσαν να εκφράζουν τα παράπονα και τα προβλήματα τους μέσω e mail. Είχε ξεσπάσει πάρα πολύ μεγάλη αντίδραση από τη ΝΔ και τους απόστρατους που θεώρησαν ότι αυτή η κίνηση παρέκαμπτε και περιφρονούσε την στρατιωτική ιεραρχία. Τώρα θα υπάρξει κάποια αντίδραση;

ΠΗΓΗ: https://www.militaire.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ