2019-09-14 20:17:36
Φωτογραφία για Έφοδος σε σπίτι «φρούριο» με όπλα
Δεν βρήκαν αυτά που περίμεναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, όταν παρέκαμψαν το

σύστημα ασφαλείας με το οποίο ήταν «αρματωμένο» το σπίτι ενός 38χρονου στη Λαμία και έκαναν έρευνα στο εσωτερικό. Όμως, τα ευρήματα ήταν αρκετά για να του βάλουν χειροπέδες.

Έφτανε και μόνο το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης είχε εγκαταστήσει χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή κλειστό κύκλωμα βιντεοσκόπησης και κατέγραφε τον δημόσιο χώρο έξω από την κατοικία του. Όμως, στην κατοχή του 38χρονου, κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 297 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και ένα μικρό... οπλοστάσιο που αποτελούνταν από ένα αεροβόλο περίστροφο, μια σιδερογροθιά και έναν εκκενωτή ηλεκτρικής ενέργειας taser!

Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν το καταγραφικό μηχάνημα, η τηλεόραση και τέσσερις κάμερες του συστήματος παρακολούθησης και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, καθώς και του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.


*** Στο Αγρίνιο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 63χρονο μετά από έρευνα που έκαναν στην αποθήκη και το χωράφι του σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας, όπου βρήκαν ένα πιστόλι κρότου, 26 φυσίγγια κρότου- αερίου, καθώς και 116 γραμμάρια καπνού χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Όλα κατασχέθηκαν και ο 63χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και παράνομη οπλοκατοχή.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ