2019-09-14 21:19:26
Φωτογραφία για Ο Τραμπ τα έβαλε με τους ενεργειακούς λαμπτήρες
Το δεύτερο επίπεδο κριτικής που άσκησε ο Τραμπ είχε να κάνει με το κόστος των λαμπτήρων αυτής της κατηγορίας προσθέτοντας στην κριτική του ότι «αν σπάσουν πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε σαν επικίδυνο υλικό»

Απάντηση για το πορτοκαλί χρώμα με το οποίο εμφανίζεται ορισμένες φορές ο πρόεδρος των ΗΠΑ έδωσε ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με όσα είπε σε οπαδούς του κόμματός του στη Βαλτιμόρη η εικόνα αυτή οφείλεται στους... λαμπτήρες φωτισμού!

Η αναφορά του Τραμπ έγινε με αφορμή την κριτική που δέχεται για τα σχέδια της κυβέρνησής του για χαλάρωση των κανόνων που αφορούν τη χρήση οικολογικών λαμπτήρων φωτισμού.

«Οι λάμπες. Οι άνθρωποι ρωτάνε: τι συμβαίνει με τις λάμπες; Κι εγώ τότε απαντώ "έτσι έχει η ιστορία". Και κοιτάω τις λάμπες που είμαστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσουμε. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι το φως δεν είναι καλό. Πάντα εμφανίζομαι με πορτοκαλί χρώμα. Και το ίδιο συμβαίνει με εσάς. Αυτό το φως είναι το χειροτερο» είπε ο κ. Τραμπ.


Το δεύτερο επίπεδο κριτικής που άσκησε ο Τραμπ είχε να κάνει με το κόστος των λαμπτήρων αυτής της κατηγορίας προσθέτοντας στην κριτική του ότι «αν σπάσουν πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε σαν επικίδυνο υλικό».

«Γι' αυτό θα τους πουλάμε αλλά μαζί θα πουλάμε και λαμπτήρες πυρακτώσεως. Οι άνθρωποι είναι πολύ χαρούμενοι με αυτό. Είναι εκπληκτικό» συμπλήρωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Σημειώνεται ότι οι λαμπτήρες LED και CFL χρησιμοποιούν από 25% έως 80% λιγότερη ενέργεια και έχουν διάρκεια «ζωής» έως και 25 φορές περισσότερη από τους λαμπτήρες πυρακτώσεως.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ