2019-09-15 19:01:14
Φωτογραφία για Πρέπει να αναβαθμίσετε από το iPhone 8 στο iPhone 11 Pro;
Το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus είναι πλέον δύο ετών.Αξίζει όμως να δώσετε χρήματα για να πάρετε το τελευταίο μοντέλο της Apple το iphone 11?Αυτό θα προσπαθήσουμε να δούμε πιο κάτω με μερικά ερωτήματα που θα πρέπει να απαντήσουμε. 

Οθόνη

Το iPhone 11 Pro είναι προφανώς καλύτερο από το iPhone 8 / Plus σε σχεδόν κάθε πτυχή. Το τηλέφωνο σηματοδοτεί την αρχή της νέας 'pro' σειράς iPhone της Apple και έρχεται με μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά. Αλλά και πάλι, παρά την ηλικία του, το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus είναι από τα υπέροχα smartphones.Η Apple ήταν πάντα γνωστό ότι χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά ποιότητας στις συσκευές της. Η οθόνη LCD στο iPhone 8 και το iPhone 8 Plus δεν είναι κακή με κανένα τρόπο, αλλά η οθόνη Super Retina XDR του iPhone 11 Pro βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο. Η οθόνη OLED στο iPhone 11 Pro έχει μέγιστη στάθμη φωτεινότητας 1200 nits, όπου υποστηρίζει περιεχόμενο HDR10, έχει εξαιρετικές γωνίες θέασης και εξαιρετικό λόγο αντίθεσης.


Αν καταναλώνετε πολλές ώρες μπροστά στο στο iPhone σας ή αν η οθόνη είναι πολύ σημαντική για εσάς, η νέα Super Retina XDR στη σειρά iPhone 11 Pro είναι ένας δελεαστικός λόγος για την αναβάθμιση σε αυτήν.

Ξεκλείδωμα

Το iPhone 8 έχει Touch ID ενώ το iPhone 11 Pro βασίζεται στο αναγνωριστικό προσώπου για το ξεκλείδωμα του. Η Apple έχει βελτιώσει σημαντικά την ταυτότητα στο iPhone 11 Pro σε σύγκριση με το που ξεκίνησε για πρώτη φορά το iPhone X το 2017 κάνοντας συχνά λάθη. Το αναγνωριστικό προσώπου είναι σίγουρα πιο βολικό για χρήση από το Touch ID, αλλά έχει και ελαφρώς υψηλότερο ποσοστό αποτυχίας.

Δύναμη

Ο A11 επεξεργαστής Bionic της Apple τροφοδοτεί τα iPhone 8 και το iPhone 8 Plus ενώ το iPhone 11 Pro διαθέτει ένα τσιπ A13 Bionic. Το τελευταίο είναι προφανώς πιο ισχυρό και αποδοτικό. Είναι στην πραγματικότητα η ταχύτερη CPU μέσα σε ένα smartphone αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, παρά την ηλικία του, το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus δεν παρουσιάζουν προβλήματα επιδόσεων ή αγωνίζονται με βαριές εφαρμογές και παιχνίδια. Είναι ακόμα σε θέση να παίξουν βαρύ παιχνίδια όπως PUBG και Asphalt 9 ομαλά, αν και σε 30fps και όχι σε 60fps.

Φωτογραφική μηχανή

Αν κάνετε κλικ σε πολλές φωτογραφίες ή βίντεο, το σύστημα τριών φωτογραφικών μηχανών του iPhone 11 Pro προσφέρει ένα επίπεδο ευελιξίας το οποίο το iPhone 8 απλά δεν μπορεί να ανταγωνισθεί. Το μικρότερο iPhone 8 έρχεται μόνο με μία μόνο πίσω κάμερα 12MP και ακόμη και δεν έχει λειτουργία Πορτραίτο. Το μεγαλύτερο iPhone 8 Plus έρχεται με σύστημα διπλής κάμερας και λειτουργία Πορτραίτο. Ωστόσο, το σύστημα τριών φωτογραφικών μηχανών του iPhone 11 Pro φέρνει πάρα πολλά νέα πράγματα στο τραπέζι.

Εκτός από τη βελτιωμένη ποιότητα φωτογραφιών, το iPhone 1 Pro διαθέτει μια νέα φωτογραφική μηχανή εξαιρετικά ευρείας γωνίας 12MP που επιτρέπει σε κάποιον να τραβήξει φωτογραφίες σε εντελώς διαφορετική οπτική γωνία.

Η μπροστινή κάμερα στο iPhone 11 Pro είναι επίσης ένα αξιοσημείωτο βήμα από την κάμερα FaceTime HD 7MP του iPhone 8. Δεν έχει μόνο υψηλότερη ανάλυση 12MP, αλλά έχει επίσης ένα ελαφρώς ευρύτερο οπτικό πεδίο.

Συνδεσιμότητα

Όπως το iPhone 8, το iPhone 11 δεν διαθέτει επίσης υποδοχή ακουστικών. Αλλά από την άποψη της συνδεσιμότητας, το iPhone 11 Pro φέρνει πολλά στο τραπέζι. Διαθέτει ένα μόντεμ 1,6 Gbps Gigabit LTE, ταχύτερη υποστήριξη Wi-Fi, Bluetooth 5.0 και ακόμη και το νέο τσιπ Ultra Wideband της Apple. Το iPhone 8, σε σύγκριση, δεν έχει καν ένα Gigabit μόντεμ.

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Το iPhone 11 Pro αγωνίζεται απολύτως το iPhone 8 στο τμήμα της ζωής της μπαταρίας. Η Apple ισχυρίζεται ότι το iPhone 11 Pro προσφέρει έως και τέσσερις ώρες μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας από το iPhone XS, ενώ το iPhone 11 Pro Max διαρκεί πέντε ώρες περισσότερο από το iPhone XS Max. Εάν χρησιμοποιείτε ένα iPhone 8, θα απολαύσετε πραγματικά τη βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone 11 Pro. Το iPhone 8 Plus προσφέρει αξιοπρεπή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά απλά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί με την εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone 11 Pro.

Τιμή

Αυτή την ενότητα είναι που θα πρέπει να σκεφτείτε δύο φορές πριν εξετάσετε την αναβάθμιση στο iPhone 11 Pro.

Το iPhone 11 Pro ξεκινά από $ 999 δολαρια ενώ το iPhone 11 Pro Max ξεκινά από $ 1.099. Υποθέτοντας ότι μπορείτε να βγάλετε περίπου 400-500 απο το iPhone 8 ή το iPhone 8 Plus, θα χρειαστεί να ξοδέψετε επιπλέον 500 για την αναβάθμιση. Ρωτήστε τον εαυτό σας την ερώτηση εάν είστε διατεθειμένοι να δαπανήσετε τόσο πολλά χρήματα για την αναβάθμιση στο iPhone 11 Pro ή όχι. Εάν η απάντηση είναι ναι, συνεχίστε τότε με την αναβάθμιση.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ