2019-09-15 22:25:43
Φωτογραφία για «Μεσογειακή Μπάντα» Μουσικά μπερδέματα στο «Τσίπουρο και Κάτι» στην Aρτέμιδα
Στον όμορφο ζεστό χώρο του «Τσιπουρο και κάτι», έναν χώρο που έρχεται από μιαν άλλη εποχή για να ενσωματωθεί, τέλεια, στην σύγχρονη εποχή!

Θα απολαύσετε εξαιρετικό φαγητό, πλούσιο μενού για όλα τα γούστα και θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του καλού φαγητού!! Το περιβάλλον είναι πολύ φιλικό και πολύ οικονομικό!

Αυτή την σεζόν προσφέρει και άριστη και ποιοτική διασκέδαση με την μοναδική «Μεσογειακή Μπάντα» που ξέρουν να προσφέρουν χαρά, διασκέδαση και ανάταση ψυχής, ανάμεσα στο έντεχνο, λαϊκό ρεμπέτικο, παραδοσιακό, δημοτικό, νησιώτικα αλλά και ξένο ρεπερτόριο.

Η «Μεσογειακή Μπάντα» αποτελείται από τους

Χρήστο Βασιλόπουλο στο μπουζούκι αλλά και με την υπέροχη φωνή του που μας ξεσηκώνει στα δημοτικά, νησιώτικα,λαϊκά κτλ Γιώργο Αστρίτη στα πλήκτρα, και μαγευτικός στο έντεχνο, ξένο ρεπερτόριο και Αλέξη Διαμαντή στα τύμπανα κρουστά, στο ρεμπέτικο τραγούδι, όμως θα βασανίσει και κορμιά με το ντουμπερλέκι του... Σε ένα πρόγραμμα με πολύ χορό, κέφι και χορό μέχρι εξοντώσεως Αξίζει να απολαύσετε μια βραδιά σε αυτό τον όμορφο χώρο!!
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ