2019-09-16 23:30:10
Φωτογραφία για Απολύθηκε Ιταλός σχολιαστής γιατί  μίλησε για τον Λουκάκο και 10 μπανάνες
Το παράδοξο είναι ότι ο Ιταλός σχολιαστής έκανε το επίμαχο σχόλιο επιχειρώντας να εκθειάσει τις αρετές του Λουκάκου

Σάλο προκάλεσαν στην Ιταλία τα όσα είπε για τον Βέλγο επιθετικό της Ίντερ, Ρομέλου Λουκάκου, σχολιαστής σε ιταλικό κανάλι.

Επιχειρώντας να εξηγήσει πόσο δύσκολο είναι να σταματήσει κανείς τον Λουκάκου, ο Λουτσιάνο Παζιράνι είπε στον τηλεοπτικό σταθμό TopCalcio24:

«Αν πας στο ένας με έναν απέναντί του είσαι χαμένος, θα πέσεις στο έδαφος. Θα είσαι, όμως, εντάξει αν έχεις 10 μπανάνες να του πετάξεις».

Αμέσως μόλις ο Παζιράνι έκανε το σχόλιό του, στην εκπομπή παρενέβη ο διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού για να ζητήσει συγγνώμη για όσα είχε μόλις αναφέρει ο σχολιαστής αλλά και για να ανακοινώσει ότι δεν θα εμφανιστεί σε καμία εκπομπή.

Το σχόλιο του Παζιράνι έγινε λίγες ημέρες μετά την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Λουκάκου σε αγώνα της Ίντερ με την Κάλιαρι όταν οπαδοί της δεύτερης άρχιζαν να κάνουν ήχους μαϊμούς ενώ ετοιμαζόταν να εκτελέσει πέναλτι.

Το παράδοξο είναι ότι ο Ιταλός σχολιαστής έκανε το επίμαχο σχόλιο επιχειρώντας να εκθειάσει τις αρετές του Λουκάκου αφού λίγο νωρίτερα είχε πει για τον Βέλγο επιθετικό ότι «μου αρέσει γιατί είναι ένας απο τους πιο δυνατούς ποδοσφαιριστές και δεν βλέπω άλλον παίχτη σαν και αυτόν στο ιταλικό πρωτάθλημα».

Ο Παζιράνι, πάντως, αφού εκστόμισε τη φράση ζήτησε συγγνώμη γι' αυτήν κάνοντας λόγο για ένα κακό αστείο εκ μέρους του.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ