2019-09-16 23:35:59
Φωτογραφία για Μπόρις Τζόνσον - Ζαν Κλοντ Γιούνκερ: Σαλιγκάρια, σολομός και... Brexit στο «μενού»
Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν για το Brexit σε εστιατόριο του Λουξεμβούργου - Η σέλφι του Τζόνσον από το αεροπλάνο που λέει: «Σας μιλάει ο κυβερνήτης»

«Σας μιλάει ο κυβερνήτης, όβερ», είπε ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, σε βίντεο με selfie που ανέβασε στο Twitter ενώ το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε, απογειωνόταν με προορισμό το Λουξεμβούργο.

Ο Τζόνσον έχει αυτή την ώρα κρίσιμες συνομιλίες με τον απερχόμενο πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. «Είμαι πάντα αισιόδοξος» , δήλωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν κατά τη συνάντησή του με τον Βρετανό πρωθυπουργό, όπως μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ.

Στο βίντεο που πόσταρε ο ένοικος της Ντάουνγινγκ Στρητ έσπευσε για μία ακόμη να διαβεβαιώσει τους συμπολίτες του ότι το Brexit θα πρέπει να γίνει έως την 31η Οκτωβρίου. Δήλωσε «συγκρατημένα αισιόδοξος» για την επίτευξη μιας νέας συμφωνίας με τις Βρυξέλλες: «Θα το πετύχουμε. Θα βγούμε από την ΕΕ στις 31 Οκτωβρίου».

Τζόνσον και Γιούνκερ διεξάγουν συνομιλίες για το Brexit σε ουδέτερο έδαφος, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Το ραντεβού των δύο ανδρών πραγματοποιείται σε εστιατόριο και το γεύμα της περιλαμβάνει σαλιγκάρια, σολομό και τυρί.
anatakti
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ