2019-09-17 18:07:38
Φωτογραφία για Η Apple έχει ξεκινήσει ήδη τις αποστολές του iphone 11 και 11pro πριν από την επίσημη κυκλοφορία
Οι πελάτες που προ-παράγγειλαν το iPhone 11, το iPhone 11 Pro ή το Apple Watch Series 5 αναφέρουν ότι οι παραγγελίες τους έχουν αρχίσει να στέλνονται από την Apple πριν από την ημερομηνία έναρξης των συσκευών αυτή την εβδομάδα. 

Και τα τρία προϊόντα πρόκειται να ξεκινήσουν στις 20 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με την ανακοίνωση. Η Apple δεν έχει ενημερώσει την κατάσταση της παραγγελίας με τις πληροφορίες παρακολούθησης, αλλά οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον αριθμό παραγγελίας ή τον αριθμό τηλεφώνου τους για να παρακολουθήσουν την κατάσταση μέσω της UPS. Η Apple είχε ενημερώσει την κατάσταση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο "Προετοιμασία για την αποστολή".

Η Apple στέλνει τις νέες συσκευές από την Κίνα, έτσι δεν πρόκειται να την προμηθευτείτε πριν την Παρασκευή. Οι συσκευές θα μεταφερθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα ταξινομηθούν και θα υποβληθούν σε επεξεργασία πριν να αποσταλούν στον τελικό τους προορισμό.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αν θέλετε και εσείς αυτήν την σελίδα από το FlightAware για να καταλάβετε ποια πτήση μεταφέρει το iPhone σας ή το Apple Watch και την τρέχουσα κατάστασή του.

Φαίνεται να υπάρχει μεγάλη ζήτηση για το iPhone 11 Pro στο Midnight Green (πράσινο) μαζί με ορισμένα άλλα χρώματα του iPhone 11. Το Midnight Green iPhone 11 Pro ήταν το πρώτο, του οποίου η διαθεσιμότητα εξαντλήθηκε λίγες ώρες μετά την έναρξη των προπαραγγελιών.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ