2019-09-17 18:28:53
Φωτογραφία για Cydia:Προσθέστε μια αριθμομηχανή στο κέντρο ελέγχου με το CCCalc
Κάθε συσκευή iOS διαθέτει μια αριθμομηχανή στο "Κέντρο ελέγχου" που μπορεί να ενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις του Κέντρου Ελέγχου. Αυτή η ενότητα είναι αρκετά περιορισμένη και επιτρέπει στους χρήστες να εκκινήσουν γρήγορα την εφαρμογή Αριθμομηχανή ανεξάρτητα από το αν βρίσκονται μέσα σε μια εφαρμογή, στην οθόνη κλειδώματος οθόνης ή στην αρχική οθόνη.  

Οι χρήστες μπορούν επίσης να πατήσουν και να κρατήσουν πατημένο το πλήκτρο Υπολογιστής που αποκαλύπτει ένα γραφικό στοιχείο Αριθμομηχανή όπου οι χρήστες μπορούν να πατήσουν στην επιλογή "Αντιγραφή Τελευταίου Αποτέλεσμα" για να αντιγράψουν το αποτέλεσμα του τελευταίου υπολογισμού τους.

Μια πρόσφατα κυκλοφορία του CCCalc tweak κάνει την αριθμομηχανή του Κέντρου Ελέγχου πολύ πιο χρήσιμη, καθώς μετατρέπει από μια απλή συντόμευση αριθμομηχανής σε μια πλήρης εφαρμογή Αριθμομηχανής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει όλα τα είδη των υπολογισμών. Το γραφικό στοιχείο του CCCalc μέσα στο Κέντρο Ελέγχου παρέχει όλα τα είδη λειτουργιών αριθμομηχανής, όπως +, -, *,%, / και άλλα.


Οι χρήστες μπορούν να έχουν γρήγορη πρόσβαση στη λειτουργική μονάδα CCCalc με πρόσβαση στην οθόνη του Κέντρου Ελέγχου και, στη συνέχεια, πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί Αριθμομηχανή.

Σε περίπτωση που δεν έχετε το κουμπί Αριθμομηχανή στο Κέντρο Ελέγχου, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις -> Κέντρο Ελέγχου -> Προσαρμογή Στοιχείων Ελέγχου -> Μετακινηθείτε προς τα κάτω και πατήστε στο πράσινο κουμπί '+' δίπλα στο Αριθμομηχανή.

Μπορείτε να κατεβάσετε το απλό αλλά εξαιρετικά χρήσιμο tweak CCCalc στη jailbroken συσκευή σας δωρεάν. Διατίθεται στο αποθετήριο του Github. Για να κατεβάσετε το tweak απλά προσθέστε την πηγή 'https://gilesgc.github.io/repo' στις πηγές του Cydia ή του Sileo και εγκαταστήστε το.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ