2019-09-17 20:40:21
Φωτογραφία για Clippy: Ένας φίλος από τα πάλι ξανά εδώ: Ένας φίλος από τα παλιά ξανά εδώ
Όσοι είστε μεγαλύτερης ηλικίας και ασχολείστε χρόνια με τους υπολογιστές Windows η το MS Office 2000 και μεταγενέστερα, τότε θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε ξανά το Clippy, τον ανατριχιαστικό προσωπικό βοηθό που συνεχώς σας δίνει ανεπιθύμητες προτάσεις για το τι πρέπει να κάνετε σε MS Word ή Excel.  

Ενώ το Clippy ή το Clippit αφαιρέθηκε από τη σουίτα του MS Office μετά από τέσσερα χρόνια υπηρεσίας, ωστόσο έχει αφήσει ένα σημάδι στην ψηφιακή μας ιστορία.

Δεν μπορούμε παρά να πιστεύουμε ότι το Clippy είναι ο πνευματικός πρόγονος του σημερινού Siri, Alexa ή Βοηθός Google.Ενώ η Microsoft δεν έχει σχέδια να φέρει πίσω το Clippy στη ζωή, ένας προγραμματιστής που ονομάζεται Devran Uenal δημιούργησε μια εφαρμογή macOS που επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν τον κλασικό προσωπικό βοηθό Clippy στους Mac. Με την δωρεάν εφαρμογή Clippy μπορείτε να πάρετε τη δόση νοσταλγίας προσθέτοντας το Clippy στον υπολογιστή σας. Αφού προστεθεί, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με το Clippy μετακινώντας τον γύρω από την οθόνη ή κάνοντας δεξί κλικ επάνω του για να επιλέξετε την επιλογή 'Animate' όπως τότε.


Η εγκατάσταση του Clippy σε Mac είναι αρκετά απλή. Απλά κατεβάστε την εφαρμογή Clippy για Mac από τη σελίδα του GitHub. Μόλις το αρχείο εγκατάστασης κατεβάσει το ανοιχτό. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή Clippy για macOS, προχωρήστε στις Προτιμήσεις συστήματος => Ασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων και κάντε κλικ στο κουμπί "Άνοιγμα ούτως ή άλλως" στην καρτέλα Γενικά.

No one asked for it, but I ported Clippy to macOS!
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ