2019-09-17 21:29:35
Φωτογραφία για Εντυπωσιακό το FESTIVAL OF SPEED στη Ρόδο
Παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα η επίδειξη ταχύτητος αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού, τα οποία ήλθαν στη Ρόδο γι αυτό το σκοπό. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έκανε αποδεκτό το αίτημα τoυ Speed Sector και δημιούργησαν το Festival of Speed το οποίο θα καθιερωθεί σε ετήσια βάση.

Περί τα πενήντα αυτοκίνητα, πανάκριβα, εντυπωσιακά, ειδικά φτιαγμένα, έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο νησί της Ρόδου και αναβίωσαν μνήμες από τους αγώνες ταχύτητας πόλεως Ρόδου και την ανάβαση Φιλερήμου. Το event του Σαββάτου καθήλωσε επί δύο και πλέον ώρες τους χιλιάδες φίλους του αυτοκινήτου που στήθηκαν στη διαδρομή Νέα Αγορά έως πλατεία Δημαρχείου, στην οποία οι οδηγοί έκαναν την επίδειξη των αυτοκινήτων τους, με ταχύτητα, με ελιγμούς, με σπινιαρίσματα. Ο θόρυβος, η εμφάνιση, το όνομα, ήταν οι πόλοι έλξης του κόσμου, που προσπαθούσε με τα κινητά του τηλέφωνα να απαθανατίσει κάθε στιγμή. Αυτοκίνητα όπως Ferrari, Lamborghini, Mazeratti, Porsche, Mercedes, Audi, άφησαν το στίγμα τους στο νησί και ικανοποίησαν τους φίλους τους. Τα αυτοκίνητα στάθμευσαν στην πλατεία Δημαρχείου, όπου οι χιλιάδες θεατές έτρεξαν για να τα θαυμάσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν δίπλα τους.


Το Festival of Speed ήταν η αρχή. Ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος και οι εκπρόσωποι του Speed Sector που συνδιοργάνωσαν το event του Σαββάτου, υποσχέθηκαν πως θα εξετάσουν όλες τις παραμέτρους για να αποφευχθούν τα εμπόδια και να προχωρήσουν σε διοργάνωση αγώνων. Κάτι τέτοιο, όπως γίνεται αντιληπτό θα προσδώσει νέους λόγους διαφήμισης και προσέλκυσης τουριστών στο νησί μας, αφού είναι γνωστό πως ο μηχανοκίνητος τουρισμός έχει εκατομμύρια φίλους. Το εγχείρημα αυτό είναι πολύ δύσκολο, δεν είναι όμως, ακατόρθωτο.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ