2019-09-18 17:45:43
Φωτογραφία για Γιάννης Μπέζος: Τα σχόλια του ηθοποιού για τη συμμετοχή της Ειρήνης Καζαριάν στη θεατρική παράσταση κούκλες
Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης  18 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Μπέζος.

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Ειρήνη Καζαριάν για την συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση «Κούκλες», κατά τις οποίες πιάστηκε «αδιάβαστη» για το ρόλο της αλλά και τον Ίψεν, τον δημιουργό του έργου, η παρουσιάστρια ζήτησε από τον ηθοποιό να σχολιάσει τη συγκεκριμένη συμμετοχή στην παράσταση.

«Δικαίωμα στην έκθεση έχουν όλοι, την ικανότητα την έχουν ελάχιστοι. Θα κριθεί από το χρόνο και από τους θεατές. . Είναι βαριά πράγματα  αυτά με τον Ιψεν μην πιάσουμε τώρα αυτή τη κουβέντα. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα.  Όλα εξαρτώνται από την πρόθεση του δημιουργού, δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι που δεν ξέρω. Το θεάτρο έχει μεγάλες απαιτήσεις, αυτό είναι δεδομένο. Είναι θέμα ικανότητας, δεν είναι θέμα δικαιώματος. Είναι ένα θέμα όμως χιλιομέτρων, σπουδών , εσωτερικού αγώνα, είναι πιο σύνθετο. Θέμα όχι ψευτοσπουδών. Δεν είναι ότι πάω σε μια σχολή τρία χρόνια, λείπω τις μισές μέρες και παίρνω ένα χαρτί. Έχουμε και τέτοια φαινόμενα. Θέλει προσωπική προσπάθεια» σχολίασε ο ηθοποιός.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ