2019-09-18 19:14:23
Φωτογραφία για Εργασιακά προβλήματα Στρατιωτικών Στρατού Ξηράς
Επιστολή αναγνώστη στο kranosgr

Θα ήθελα να θέσω τους προβληματισμους μου σχετικά με τα παρακάτω:

Υπάρχει  η Φ.400/5/332017/ Σ.8668/29 Σεπ 2015/ΓΕΣ ΔΙΜΣΠΡΟ/5β διαταγή η οποία αναφέρεται σε διευκόλυνση μεταφοράς τέκνων Στρατιωτικών σε σχολεία Α κ' Βθμιας εκπαίδευσης. 

Και εδώ τίθενται τα ερωτήματα:

1. Γιατί να αφορά μόνο τους συζευγμενους Στρατιωτικούς . Εμείς οι υπόλοιποι που ο/η σύζυγος μας εργάζεται σε άλλη δουλειά πλην Στρατού πως θα πάμε τα παιδιά μας στο σχολείο ιδίως όταν αφορά τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού?????????? Όταν βγαίνουν διαταγές μεριμνας, χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος πχ ασθενείας κλπ, θα πρέπει ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, σύμφωνα με το αναφέρετο Συνταγματικο δικαίωμα όπου όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι απέναντι στον Νομό.

2. Τι θα γίνει με αυτές τις 24ωρες υπηρεσίες σχετικά με την ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΉΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ όπως τα λοιπά Σ.Α και υπόλοιπο Δημόσιο;;;;


Πόσο ακόμα θα δουλεύουμε απλήρωτοι..?? Αν δεν βγαίνει το οικονομικό επιτελείο σχετικά με την αποζημίωση, ΔΩΣΤΕ μας επιτέλους τις επιπλέον ώρες εργασίας σε ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ. Για τις καθημερινές 24ωρες δύο απαλλαγές και για αργίες και ΣΚ τρεις.

Ζητάμε διευκόλυνση λόγω τέκνων για την μεταφορά των παιδιών μας στο σχολείο ....ΔΕΝ προβλέπεται λέει ο ένας Διοικητής επειδή δεν έχεις σύζυγό Στρατιωτικό, αναπλήρωση ωρών εργασίας λέει ο άλλος. Δηλαδή ποια αναπλήρωση ακριβώς.... ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ 4-5  24ΩΡΕς ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ήτοι περί 100 ώρες μηνιαίως πόσες ώρες υπολοιπονται ως το 4χ40=160??????

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕΕΕΕΕ ΚΑΤΙΙΙΙΙ.. Κουράστηκαμε να έχουμε μόνο υποχρεώσεις Ελπίζω η νέα Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ να σκύψει πάνω στα προβλήματα αυτά και να βρεθεί μια ΆΜΕΣΗ ΛΥΣΗ.
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ