2019-09-19 14:01:06
Φωτογραφία για Ρόδος: Σοκαριστικές εικόνες στο πρώην Δημαρχείο Ιαλυσού
Μόνον σοκ προκαλούν οι εικόνες από το πρώην δημαρχείο Ιαλυσού – νυν γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού.

Σύμφωνα με την νέα πρόεδρο Στεφανία Στάγκα «όταν ήρθαμε για παράδοση – παραλαβή, αντικρίσαμε αυτό το χάος. Είναι λυπηρό να έχει εγκαταλειφθεί το πρώην δημαρχείο και τα γραφεία των υπηρεσιών σε τέτοιο σημείο και να παρουσιάζει αυτή την εικόνα…».

Να σημειωθεί πως για να γίνει το φωτορεπορτάζ, χρειάστηκε οι άνθρωποι να φορέσουν ειδικές μάσκες λόγω της αφόρητης δυσωδίας που αναδύεται στους συγκεκριμένους χώρους ενώ είναι αδύνατο να πλησιάσει κανείς περισσότερο, αφού οι ακαθαρσίες στοιβάζονται σε όλα τα σημεία!

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους: βρωμιά, δυσωδία, ακαθαρσίες, ακαταστασία, εγκατάλειψη. Ειδικά στον χώρο που ήταν κάποτε κουζίνα, έχουν συσσωρευτεί νεκρά πουλιά και ακαθαρσίες που για να απομακρυνθούν χρειάζεται ειδικό συνεργείο και απολύμανση!

Είναι τραγικό το πώς και γιατί το πρώην δημαρχείο Ιαλυσού, κατάντησε σε αυτή την κατάσταση. Και είναι αδιανόητο, οι απελθόντες, να έχουν “παραδώσει” τα γραφεία αυτά στη νέα δημοτική αρχή και προεδρία της δημοτικής κοινότητας, σε αυτή την κατάσταση.

Το νέο δ.σ. θα συνεδριάσει την επόμενη εβδομάδα για να θέσει τις νέες προτεραιότητες για την θητεία του.

dimokratiki.gr

πηγή : newsit.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ