2019-09-19 16:45:41
Φωτογραφία για ''Σπίτι είναι'': Όσα θες να ξέρεις για την κωμωδία του ALPHA- Δείτε πώς εμπλέκεται το ΣΟΪ στο νέο σίριαλ...
Η οικογενειακή κωμωδία ,«Σπίτι είναι…», έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha και έχει επίκεντρο ένα φαινομενικά αντιφατικό ζευγάρι, που προσπαθεί να γνωριστεί, να εξελιχθεί, να αγαπηθεί… εφόσον βέβαια οικογένειες, φίλοι και δουλειές, τους αφήσουν σε ησυχία.

Η Ράνια και ο Σωτήρης είναι δύο φαινομενικά τόσο διαφορετικοί άνθρωποι που ερωτεύονται. Κανένας από τους δύο δεν σκέφτεται τη συγκατοίκηση, μέχρι τη στιγμή που καίγεται το σπίτι του άντρα και η Ράνια τού προτείνει να μείνει στο σπίτι της. Μόνο που σε αυτή τη συγκατοίκηση δεν είναι μόνοι τους, αλλά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο παιδιά, πρώην σύζυγοι, κολλητοί και συγγενείς καταφέρνουν να εισβάλουν στο σπίτι και στη ζωή τους.

Ράνια (Εβελίνα Παπούλια):

Δεν έχει παντρευτεί και δεν έχει κάνει παιδιά από επιλογή. Δεν διανοείται να βάλει κάποιον άντρα στη ζωή της. Η ζωή της είναι προγραμματισμένη κι αυτό δεν οφείλεται τόσο στην απαιτητική δουλειά της όσο στους ψυχαναγκασμούς της. Τον Σωτήρη τον ερωτεύεται γιατί τη γοητεύει η ευγένεια, η δοτικότητα, η πραότητα ,και κυρίως η προθυμία του να ακολουθήσει το πρόγραμμά της. 


Σωτήρης (Αλέξανδρος Λογοθέτης):

Ο Σωτήρης μπήκε στην Πυροσβεστική μόλις τελείωσε τον στρατό, αρχικά για να έχει μια σταθερή δουλειά για να μπορέσει να στηρίξει την οικογένειά του. Ο άντρας έχει κάνει δύο γάμους, πρώτα με την Ελένη και έπειτα με την Αθηνά. Είναι λογικός και ρεαλιστής και προσπαθεί να συνεφέρει όλους «τους τρελούς» που τον περιβάλλουν, αλλά δεν το καταφέρνει ποτέ. Αν και δεν το παραδέχεται, θα ήθελε να το πάει σοβαρά με τη Ράνια Ελένη (Θωμαΐς Ανδρούτσου):

Η Ελένη είναι ηθοποιός, η οποία όμως έχει παίξει μόνο μία φορά στη ζωή της, έναν τρίτο ρόλο σε μία σαπουνόπερα, και από τότε «κάνει θέατρο» με μία ερασιτεχνική ομάδα. Στην ουσία τα έσοδά της προέρχονται από τον Σωτήτη, που συνεχίζει να πληρώνει διατροφή, παρόλο που ο γιος τους είναι ενήλικος. Γενικά προσπαθεί να ψαχτεί, να διαβάσει, και να ταξιδέψει όσο μπορεί.

Αθηνά (Μπέτυ Μαγγίρα):

Η Αθηνά είναι δικηγόρος και δουλεύει στο δικηγορικό γραφείο του πατέρα της. Στην αρχή ήταν ερωτευμένη με τον Σωτήρη, αλλά μετά τη γέννηση του παιδιού τους, του Αλκίνοου, άρχισε να αλλάζει και να γίνεται απαιτητική. Απάτησε τον Σωτήρη με τον Νικήτα, γιατί τη γοήτευσε η οικονομική του επιφάνεια. Αν και έκανε προσπάθειες να τα ξαναβρεί με τον Σωτήρη, αυτός ούτε καν το συζητά…

Κυρία Ζωίτσα (Μαρία Αλιφέρη):

Μητέρα της Ελένης, πρώην πεθερά του Σωτήρη. Κρίνει τις συμπεριφορές όλων και βρίζει ακόμη και σήμερα την κόρη της, που άφησε τέτοιο χρυσό παιδί! Έχει συνεχεία διαφωνίες με την Ελένη και τον γιο της τον Λευτέρη για το τι κάνουν στη ζωή τους. Η κυρία Ζωίτσα έχει και ένα μυστικό. 

Σταυρούλα (Ναταλία Καλημερατζή):

Η Σταυρούλα έχει τελειώσει ένα ΤΕΙ σχετικό με την Επικοινωνία και είναι σχετικά καλή στη δουλειά της, αλλά όχι τόσο όσο θα την ήθελε η Ράνια. Έχει πάθος με την τηλεοπτική σειρά, «Το σόι σου». Έξαλλη που έχει σταματήσει, βλέπει ξανά και ξανά τα επεισόδια και κάνει συνεχώς αναφορές στους χαρακτήρες και στις καταστάσεις της σειράς.  

Τζέμα (Μαρία Κωνσταντάκη):

Είναι ο κοντινότερος άνθρωπος της Ράνιας, με τη διαφορά ότι θα ήθελε να προλάβαινε να έχει και προσωπική ζωή. Έχει χωρίσει πρόσφατα και είναι συντετριμμένη, μιλάει συνέχεια για τον πρώην της ,και δεν μπορεί να καταλάβει τι πήγε λάθος σε αυτόν τον γάμο. Είναι αγχωμένη που δεν έχει κάνει ακόμα παιδί και ψάχνει επειγόντως σύντροφο, κατά προτίμηση τον πρώην της…

Παναγιώτης Μουλόπουλος - MYtv 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ