2019-09-19 19:05:51
Φωτογραφία για Το ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ στο χέρι! (19/9/2019)
Καλησπέρα σας, φίλοι μου. Πέμπτη σήμερα, και το Τηλεκοντρόλ είναι  εδώ και κάνει την δική του πρεμιέρα.  Πολλές οι πρεμιέρες  και στην tv, και σίγουρα θέλω να γράψω πολλά Θα ξεκινήσω  από τον ΣΚΑΪ και το πρόγραμμα που έφτιαξαν φέτος. Πολλά τα λεφτά, μεγάλο το ρίσκο ,κι όπως μου είπαν αν δεν έρθει η πρώτη θέση τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ, όχι μόνο σαν κανάλι ,αλλά θα καθοριστεί  και η συνέχεια του ψυχαγωγικού… Υποσχέθηκαν στον κύριο Αλαφούζο πρωτιά, κι αυτό αν δεν συμβεί θα πέσουν κεφάλια… Το ξέρουν άλλωστε και οι ίδιοι … Δεν είναι τυχαίο ότι στην παρουσίαση προγράμματος του καναλιού επικρατούσε ένα πολύ μεγάλο άγχος , που διακρινόταν στις ομιλίες τους.

Ο ΣΚΑΪ φέτος ήθελε σειρές, τηλεπαιχνίδια, και talent show . Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό του ανθρώπου που έφτιαξε το πρόγραμμα,  αλλά και τον προγραμματισμό . Σειρές του MEGA με νέα όψη, νέους ηθοποιούς ,συνθέτουν σε μεγάλο βαθμό το πρόγραμμα του καναλιού. Μια καθημερινή σειρά στα πρότυπα που είχαμε δει στον ΑΝΤ1, αργότερα στον ALPHA ,και τώρα στο ΣΚΑΙ. Καμία μα καμία καινούργια πρόταση…  Ένα κανάλι που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, έφτιαξε ένα πρόγραμμα με βάση τι πήγε καλά στα υπόλοιπα κανάλια. Δεν είναι και πολύ καλή ιδέα…


Ακόμη  και το υπόλοιπο πρόγραμμα του καναλιού στις ώρες μετάδοσής του βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στον ανταγωνισμό. 2 τηλεπαιχνίδια εσεις,2 κι εμείς. Δύο Talent show εσείς, δύο κι εμείς. Μιμήσεις εσείς , μεταμορφώσεις εμείς…

Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα:  Η εκπομπή βασίζεται στον παρουσιαστή. Άλλωστε, ο Γιώργος έχει μια τόσο δυνατή άποψη που κλέβει από το πρώτο δευτερόλεπτο την παράσταση,  ό,τι θέμα κι αν είναι. Πολύ καλή η Κατερίνα Γκαγκάκη. Με τεκμηριωμένη πάντα άποψη, με σωστά ελληνικά . Ήταν καιρός να περάσει και μπροστά,  ίσως και πιο μπροστά… Από την άλλη η Ελένη Τσολάκη, που κι αυτή μας αρέσει πολύ αν και θα την ήθελα σίγουρα σε διαφορετικό ρόλο. Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό του δελτίου στην αρχή. ..Τι δηλαδή, στον ALPHA έλεγα τον καιρό μες  στην τρελή χαρά ,με τραγούδια και χορό, ας κάνουμε το ίδιο με ειδήσεις; Πολύ κακή ιδέα! Τώρα, για τον κύριο Δημήτρη Παπανώτα. Η άποψή  του ζητωκραυγάζει « δείτε, τα λέω , παίξτε με παντού». Πολλές φορές ξεφεύγει στη συζήτηση... Δυστυχώς δεν ξεχωρίζεις έτσι , και ειδικά όταν έχεις έναν Γιώργο μπροστά και μια Γκαγκάκη και Τσολάκη δίπλα, όλα τα άλλα επισκιάζονται πραγματικά.  Αλήθεια , ο ΣΚΑΪ έχει βαλθεί να αντιγράψει μέχρι και τα studio; Μα να κάνει σκηνικό παρόμοιο με την Μενεγάκη;

Να μου πεις εδώ το OPEN έκανε  λογότυπο παρόμοιο με την εκπομπή της ΕΛΕΝΗΣ (το παλιό με την καρδούλα)… Ναι, μιλάω για το Ευτυχείτε, όπου βέβαια έστησαν ένα εντυπωσιακό σκηνικό. Η Κατερίνα κι αυτή εντυπωσιακή, αλλά το πάνελ άνευρο…  Πραγματικά, απορώ γιατί βγήκε εκτός ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Ήταν ίσως αυτός που είχε δυνατή άποψη και πάντα τεκμηριωμένη.  Δεν έκανε δημοσιές σχέσεις με κανέναν κι έλεγε ελεύθερα την άποψή  του , όποια κι αν ήταν. Ξέρετε, πολλές φορές δεν είναι ωραίο να αλλάζει σχεδόν κάθε χρόνο η παρέα. Δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα στην εκπομπή κι ας μην υπάρχει.  Πάντως, αν ήμουν OPEN θα σκεπτόμουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξω προγραμματισμό στην πρωινή ζώνη . Κάντε ,ρε αδελφέ, κάτι διαφορετικό για να χτυπήσεις νούμερα αφού δεν μπορείς να χτυπήσεις πρωτιά έτσι. Βάλε 5,30 με 8 ενημέρωση, ρίξε την Κατερίνα στις 8 με 11 (προλαβαίνεις και τους ΚουΚου) και στη συνέχεια δώσε ενημέρωση ξανά στις 11 με 1. Να ξέρετε, όποιος το κάνει και του βγει, θα ζητήσω δικαιώματα (χαχαχα).

3η χρονιά οι Κουκου στον αέρα του STAR . Τους πάει πολύ αυτό το κανάλι. Το απολαμβάνουν και δείχνουν ότι είναι σίγουροι για αυτό που κάνουν. Η τηλεθέαση  κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Να μου πεις βγαίνει στις 9 το πρωί και προλαβαίνει πολλές ειδήσεις που θα παίξουν στις αντίπαλες εκπομπές μια ώρα μετά…

Από την άλλη ,η πρεμιέρα του Πρωινού στον ΑΝΤ1 ,βγήκε μεν με την περσινή ομάδα μπροστά στις κάμερες, ωστόσο, βγάζει μια φρεσκάδα. Το σκηνικό ίδιο με μικρές αλλαγές στο ντεκόρ. Μεγάλη αλλαγή η ροή. Έγινε πιο σφιχτή και δεν ξεχειλώνουν ένα θέμα πάνω από κάποια συγκεκριμένα λεπτά.  Το Gossip τους πάει,  γι αυτό μετά από τη Λίτσα Πατέρα και τα άστρα  μπαίνει ξανά το τραπέζι στη μέση… και το GOSSIP ξεκινά ξανά! Ο Δημήτρης απολαυστικός με το γνωστό σχόλιο που όλοι ξέρουμε. Ο Άκης πάντα με άποψη χωρίς να φοβάται να μιλήσει.Η Γραμμέλη από την άλλη, κι ενώ ξέρει τι θα πει τηλεόραση, είναι σχεδόν  μαγκωμένη, σε σημείο που αναρωτιέσαι αν υπάρχει μέσα στην εκπομπή. Πολύ κακό το άγχος!  Η Φαίη φέτος δείχνει να απολαμβάνει περισσότερο την εκπομπή . Ίσως γιατί ξέρει ότι φέτος το κανάλι έχει δυνατό πρόγραμμα από πίσω που μπορεί να δώσει καλά θέματα στην εκπομπή και μάλιστα αποκλειστικά!

Όσο για την Prime time,πάμε σ το GNTM ,που  βγήκε στην αρένα πρώτο, ίσως για να προλάβει διαφορές καταστάσεις που θα μπορούσαν να συμβούν… Για έμενα προσωπικά το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ανύπαρκτο, ό,τι νούμερα κι αν κάνει . Για να κρίνω όμως θα έπρεπε σίγουρα να δω.  Χαμηλής αισθητική πρόγραμμα και μάλιστα εκτός εποχής. Αν είναι δυνατόν στις μέρες που ζούμε να ακούμε την κυρία Καγιά και την κάθε Καγιά να λέει ‘’ουαου’’  και να βγάζει διάφορα επιφωνήματα σε κοπελίτσες που θα κάνουν τα πάντα για ένα πλάνο στην τηλεόραση . Για ποια μόδα μου μιλάτε, κυρία μου; Το STAR προσπαθεί με ιστοριούλες να περάσει την ίση μεταχείριση απέναντι στους ανθρώπους, τη δικαιοσύνη και την καταπολέμηση του κάθε είδους ρατσισμού . Δυστυχώς όμως είναι το πρώτο, που με τους τέσσερις αυτούς κριτές,  δεν εφαρμόζει την ίση μεταχείριση, αλλά αντίθετα καταρρακώνει κάποιες κοπέλες χωρίς λόγο.

Θα μου πεις  τώρα εσύ, σιγά, ένα πρόγραμμα είναι που περνά ευχάριστα για κάποιους η ώρα. Έχει και μάτι… τι άλλο να ζητήσει ένας τηλεθεατής; Το μεγαλύτερο ποσοστό η εκπομπή το κάνει στις γυναίκες ηλικίας 18 μέχρι 24 ,και ξέρετε πολύ καλά το γιατί Από 1/10 και κάθε Τρίτη στις 23:45 έρχεται η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 "Football Stories". Το «Football Stories» είναι ένα ταξιδιωτικό, βιωματικό ντοκιμαντέρ που καταγράφει και βάζει στο μικροσκόπιο την ποδοσφαιρική κουλτούρα κάθε χώρας, με αφορμή τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά ντέρμπι του κόσμου.  Οκ... Ας μην κάνω πρόβλεψη και στεναχωρήσω τον Τζώρτζη (Ποφάντη)... Είπα φέτος να μηδενίσω το κοντέρ.

Γρήγορος σχολιασμός σε PRIME TIME:

8 λέξεις: Βγήκε στον αέρα πρώτο απ όλα γνωρίζοντας ότι θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα… Μην τα ρίχνουμε όλα στο κανάλι. Το STORY μάλλον…μπάζει λίγο και βγαίνει λίγο αδιάφορο. Μην σας φανεί παράξενο αν ο Αγγελόπουλος επιστρατευτεί μπας και σώσει την κατάσταση με τα μονοψήφια να καραδοκούν μόλις μπει στις 21:00 και ο ALPHA .

Αν ήμουν Πλούσιος: Γρήγορη σειρά, πολύ καλή εικόνα, πιασάρικη ιστορία και πάνω απ όλα οικογενειακή. Έγινε ένα κάστ με αγαπημένους και γνωστούς ηθοποιούς ,και σίγουρα έχει τα εχέγγυα  να ανέβει κι άλλο στην τηλεθέαση.

Έρωτας μετά: Πολύ καλή εικόνα, γρήγορο σενάριο, τουλάχιστον στα πρώτα επεισόδια… Ο ALPHA επιμένει σε αυτό το είδος μετά το Τατουάζ. Για να δούμε αν θα του βγει...

X-FACTOR: Έκπληξη για εμένα το X FACTOR. Πολύ καλή προσπάθεια του OPEN που κατά κάποιον τρόπο προσπαθεί να μιμηθεί τον ΣΚΑΪ, αφού κι αυτό ξεκίνησε να μπαίνει στην ψυχαγωγία με το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα. Ενδιαφέρουσα η κριτική επιτροπή. Θεοφάνους , Ασλανίδου και Μάστορας κλέβουν τις εντυπώσεις.

Αυτά για σήμερα...   Το Tvnea.com κλείνει 12 χρόνια στο συγκεκριμένο χώρο κι ένα ευχαριστώ σίγουρα δε φτάνει για την αγάπη μου μας δείχνετε.

Καλή τηλεοπτική χρονιά να έχουμε όλοι.  Και σε αυτούς που έκρινα ίσως λίγο πιο αυστηρά, σίγουρα δεν έγινε με εμπάθεια. Φέτος έχω μπει σε πολύ διαφορετικό mood , όποτε πριν πάρετε τηλέφωνο σκεφτείτε το καλύτερα...

Σας περιμένω στα Social media

Ακολουθήστε στο Instagram:pasxalidis_giorgos 

Κάνε ADD στο Facebook: Giogos Pasxalidis 

Στείλτε μου email:[email protected]

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ