2019-09-19 19:27:03
Φωτογραφία για ΓΕΣ: Αποζημίωση Προσωπικού σε αυθημερόν μετακινήσεις ανω των 60χλμ. Ενημέρωση ΠΟΜΕΝΣ (ΕΓΓΡΑΦΑ)
Με ανακοίνωση της η ΠΟΜΕΝΣ ενημερώνει ότι το ΓΕΣ με έγγραφο του υπενθυμίζεται ότι για τις μετακινήσεις του Προσωπικού σε απόσταση από 60χλμ και άνω από την έδρα της υπαγόμενης Μονάδας – Υπηρεσίας του πρέπει να αποζημιώνεται με Φύλλο Πορείας.

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΟΜΕΝΣ:

Σας γνωρίζουμε ότι με έγγραφο του ΓΕΣ υπενθυμίζεται η εφαρμογή των διατάξεων για τις αυθημερόν μετακινήσεις, του στρατιωτικού προσωπικού που μετακινείται σε απόσταση από 60χλμ και άνω από την έδρα της υπαγόμενης Μονάδας – Υπηρεσίας του, αποζημίωση η οποία σε πολλές περιπτώσεις δεν καταβάλλονταν μέχρι σήμερα στο στρατιωτικό προσωπικό και δεν εφαρμόζονταν, η νόμιμη διαδικασία για την έγκριση της κίνησης και την έγκαιρη έκδοση των σχετικών Φύλλων Πορείας.

Η παραπάνω απόφαση του Επιτελείου, αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση της Ομοσπονδίας και ειδικότερα της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (ΕΣΠΕΕΡ), η οποία με έγγραφο της είχε αναδείξει πολύ έγκαιρα και εύστοχα το ανωτέρω πρόβλημα, δικαιώνοντας έτσι τόσο το στρατιωτικό προσωπικό που υπηρετεί στην Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου όσο και τους συναδέλφους τους σε πολλά μέρη της επικράτειας, οι οποίοι στερούνταν της ανωτέρω πρόβλεψης.

Υπενθυμίζετε ότι από 1η Ιουλίου 2019, οι αποζημιώσεις μετακινήσεων του στρατιωτικού προσωπικού καθορίζονται από τον Ν. 4336/2015, όπως έχει ενημερώσει πρόσφατα η ΠΟΜΕΝΣ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ).
staratalogia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ