2019-09-20 10:12:11
Φωτογραφία για Τα δύο «δεν» του Ν. Παναγιωτόπουλου για Λέρο και αντιρρησίες συνείδησης
Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης

Τι είπε μιλώντας με δημοσιογράφους στη Βουλή

Δύο «δεν» υποστήριξε ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας με δημοσιογράφους μετά το πέρας της ομιλίας του στη Βουλή, που το μεν ένα αφορά την υπόθεση της «απώλειας οπλισμού» από τη Μονάδα του Πολεμικού Ναυτικού στη Λέρο, το δε άλλο αφορά τους αντιρρησίες συνειδήσεως.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΥΕΘΑ απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αναφορικώς με την υπόθεση της «απώλειας οπλισμού» από την ΥΝΤΕΛ του ΠΝ στη Λέρο, τόνισε ότι η υπόθεση αυτή δεν αρχειοθετείται, όπως ανέφεραν σχετικώς χθεσινά δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό και γραπτό τύπο.

Το δεύτερο «δεν» του ΥΕΘΑ αφορούσε τους αντιρρησίες συνειδήσεως, για τους οποίους με απόφαση της προηγούμενης κυβερνήσεως είχε μειωθεί η «θητεία» τους, εξισούμενη χρονικώς με τον ίδιο χρόνο των νέων που υπηρετούσαν κανονική στρατιωτική θητεία. Ο ΥΕΘΑ ήταν σαφής επ’ αυτού, σημειώνοντας ότι δεν πρόκειται να μειωθεί η άοπλη «θητεία» που υπηρετούν οι αντιρρησίες συνειδήσεως, εξισούμενοι έτσι με τους άλλους συναδέλφους τους κανονικής θητείας.

(ΠΗΓΗ: lawandorder.gr - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ