2019-09-20 12:20:55
Φωτογραφία για Καλυβάτσης: Ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς του ΑΝΤ1 μιλά για την τηλεοπτική απουσία του...
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης επέστρεψε φέτος μέσα από το καθημερινό,κωμικο σίριαλ, ''Αν ήμουν πλούσιος'' ,του ΑΝΤ1 ,ωστόσο, απουσίαζε για μεγάλο διάστημα από τη μικρή οθόνη. Ο ηθοποιός μιλά στο MYtv και τη δημοσιογράφο, Μάρα Σαρρή.

Ήταν δική σας επιλογή να απέχετε τηλεοπτικά, καθώς τα τελευταία χρόνια σας παρακολουθούμε χρόνια σε θεατρικές παραστάσεις και στον κινηματογράφο;  

Ναι, γιατί ό,τι προτάσεις είχα δεχτεί για την τηλεόραση δεν ήταν κάτι το οποίο μου γαργάλαγε τον εγκέφαλο προκειμένου να συμμετέχω. Οπότε, συνειδητά ασχολήθηκα περισσότερο με το θέατρο, που μου αρέσει πάρα πολύ έτσι κι αλλιώς, και με κάθε ευκαιρία με τον κινηματογράφο, που και αυτός μου αρέσει. Όχι πως δεν μου αρέσει η τηλεόραση, προς Θεού! 

Γενικότερα παρακολουθείτε τηλεόραση;  

Για να είμαι ειλικρινής, όχι ιδιαίτερα, κι αυτό έχει να κάνει πάντα και με τους χρόνους. Η τηλεόραση θέλει να έχεις λίγο χρόνο παραπάνω στη διάθεσή σου προκειμένου να παρακολουθείς κάτι. Όπως λέμε και στη δουλειά μας, είναι ένα ραντεβού με τον τηλεθεατή. Δεν νομίζω ότι είμαι ο μέσος τηλεθεατής. Δηλαδή, ο άνθρωπος στον οποίο θα στηριχτεί η τηλεόραση για να βγάλει συμπεράσματα για το πώς πρέπει να είμαι.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ