2019-09-21 08:47:05
Φωτογραφία για Τα νέα, premium laptops, Lenovo Yoga C940 / 740 στην IFA 2019
Στο Tech Life, την ετήσια εκδήλωσή της στην IFA η Lenovo, παρουσίασε μια σειρά από συσκευές για ακόμα πιο έξυπνο σπίτι, Laptops, AR και κινητά, σχεδιασμένα για να προσφέρουν «Εξυπνότερη Τεχνολογία για Όλους». O όρος «Έξυπνη Τεχνολογία» χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει την καινοτομία, και την ανατροπή των κανόνων, αλλά πρόσφατα έχει μετατραπεί σε όρο που υποδηλώνει τη συνδεσιμότητα. Ως αποτέλεσμα, η Lenovo επικεντρώνεται στο όραμά και τη δέσμευσή της για την ανάπτυξη τεχνολογιών που δεν είναι μόνο πιο έξυπνες, αλλά είναι διαθέσιμες, προσιτές και ωφελούν όλους. Ως παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία, η Lenovo πιστεύει ότι το καθήκον της είναι να αναπτύξει τεχνολογίες που αλλάζουν τον κόσμο και μπορούν να δημιουργήσουν μια πιο ψηφιακή κοινωνία, χωρίς αποκλεισμούς - αξιόπιστη και βιώσιμη - για όλους, παντού.

Η Lenovo απογειώνει το AI με πιο έξυπνα Yoga ™ PCs

Οι premium υπολογιστές Yoga της Lenovo είναι γνωστοί για την υπολογιστική τους δύναμη, την καταπληκτική κατασκευή τους και τις εκπληκτικές δυνατότητες ψυχαγωγίας που προσφέρουν
. Όταν ο αδιαμφισβήτητος παγκόσμιος ηγέτης στα PCs συνεργάζεται με εταιρείες του χώρου που κάνουν τη διαφορά στον τομέα τους για να παράσχει ταχύτερη τεχνολογία, ακόμα πιο έξυπνη σε περισσότερους καταναλωτές - ακολουθεί ουσιαστική καινοτομία.

Σήμερα, η Lenovo αποκαλύπτει τι μπορεί να επιτευχθεί μέσω της συνεργασίας, με μια νέα σειρά κορυφαίων laptops, σχεδιασμένων με την Intel®, ως μέρος του προγράμματος καινοτομίας με όνομα Project Athena, που είναι ανάμεσα στις λεπτότερες, ελαφρύτερες και πιο έξυπνες συσκευές που κυκλοφορούν με δυνατότητα AI, με τους τελευταίους επεξεργαστές Intel Core ™ και Windows 10.

Project Athena

Οι συσκευές Yoga με έως 10th Gen Intel Core i7 που συμμετέχουν στο Project Athena program είναι οι Lenovo Yoga S740 (14-inch) και Yoga C940 (14-inch). Νέα, εξυπνότερα χαρακτηριστικά που θα ενημερώνονται από το Lenovo Vantage καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και συμπεριλαμβάνουν, Q-Control, EyeCare (2.0) mode και Super Resolution via Windows Media Player και θα είναι διαθέσιμα στο τέταρτο τρίμηνο της του 2019.

Στα νέα Yoga C940 και Yoga S740 των 14 ιντσών, η Lenovo παρουσιάζει αποκλειστικά έξυπνα χαρακτηριστικά που προσαρμόζονται στις ανάγκες των χρηστών, όπως το Super Resolution για την αναβάθμιση των βίντεο έως FHD 1080p στο Windows Media Player3, και Q-Control (όπως ονομάζονται τα πλήκτρα συσκευής που χρησιμοποιούνται για τις εναλλακτικές λειτουργίες) που έχουν τη δυνατότητα να αυξάνουν δυναμικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του υπολογιστή, όταν ενεργοποιείται η λειτουργία έξυπνης ψύξης AI, για την παρακολούθηση της θερμικής απόδοσης της συσκευής και για τον καλύτερο έλεγχο του ανεμιστήρα της.

Άλλο ένα μοναδικό χαρακτηριστικό είναι το Modern Standby, το οποίο επιτρέπει στους φορητούς υπολογιστές Yoga να εκτελούν εργασίες στο παρασκήνιο, όπως η λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ βρίσκονται σε sleep mode και την άμεση επαναφορά της συσκευής σε πλήρη λειτουργία, όπως σε ένα smartphone.

Επίσης διαθέσιμες, στα νέα laptops Yoga σε επιλεγμένες αγορές, είναι πιο έξυπνες υπηρεσίες μέσω της φωνητικής υπηρεσίας Amazon Alexa. Εστιάζοντας στη βελτίωση του τρόπου με τον οποίο ανακτάμε πληροφορίες, η Lenovo ανακοινώνει τρεις νέες ενημερώσεις Alexa που έρχονται στα consumer PCs της, όπως:

Lock Screen Support: Μιλήστε στην Alexa όταν το καπάκι του laptop είναι ανοιχτό, αλλά και όταν το laptop είναι κλειδωμένο ή σε sleep mode - θα ανταποκριθεί αμέσως, με αναδυόμενα μηνύματα που εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης.Smart Home Visuals: Επιλεγμένες συσκευές Yoga διαθέτουν τώρα τα γραφικά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε κατά τη διαχείριση έξυπνων οικιακών συσκευών με το Alexa mobile app.Multi-Language Support: Μιλήστε στην Alexa σε διαφορετικές γλώσσες χωρίς να αλλάξετε τα settings (προς το παρόν διατίθεται σε Αγγλικά και Γερμανικά).Lenovo Yoga C940 14''

Το 14-ιντσών Lenovo Yoga C940 είναι ο νέος convertible φορητός υπολογιστής 2 σε 1, ο οποίος επαναπροσδιορίζει την έξυπνη απόδοση και σχεδίαση με το μεταλλικό σασί του και τις έξυπνες ενσωματωμένες λειτουργίες, όπως το TrueBlock Privacy shutter, το Windows Hello biometric authentication και το αποθηκευμένο στυλό με silo charging και Windows ink. Ενεργοποιήστε το αποκλειστικό Q-Control της Lenovo πατώντας Function-Q για να μεταβείτε στη λειτουργία Intelligent Cooling Mode (Λειτουργία έξυπνης ψύξης), να ρυθμίσετε αυτόματα την απόδοση του υπολογιστή σας και να βελτιστοποιήσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας βάσει εργασιών. Το Yoga C940 προσφέρει βελτιωμένη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 17,5 ώρες στο FHD και έως 10,5 ώρες με οθόνη UHD.

Με το κάλυμμα της συσκευής ανοιχτό, η Alexa απαντά αμέσως από όποιο σημείο του δωμάτιου βρίσκεστε, παρέχοντας pop-up ειδοποιήσεις ακόμη και όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη. Ο 10th Gen Intel Core i7 επεξεργαστής αναβαθμίζει δυναμικά το περιεχόμενο βίντεο από το Windows Media Player σε Super Resolution, για μια πιο ευκρινή εικόνα σε μια οθόνη 4K HDR. Το μοναδικό αυτό laptop υποστηρίζει γρήγορο Wi-Fi 6, ενώ διαθέτει οθόνη Dolby Vision® και επανασχεδιασμένη περιστρεφόμενη μπάρα ήχου με σύστημα ηχείων Dolby Atmos® για εκπληκτικό ήχο σε κάθε λειτουργία χρήσης. Το χαραγμένο notch της φωτογραφικής μηχανής κάνει το καπάκι αλουμινίου διπλής στίλβωσης 14-ιντσών του Yoga C940 ευκολότερο να ανοίξει και είναι διαθέσιμο σε Iron Grey ή Mica.

Με ένα ευρύ φάσμα έξυπνων λειτουργιών, χάρη στις τεχνολογίες Lenovo Smart Assist, Project Athena και Alexa, το Lenovo Yoga S740 14 ιντσών έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους ανθρώπους να εξοικονομούν χρόνο και να προσφέρει ευκολία στην καθημερινότητά τους. Εκπληκτικά κομψό, με σώμα από αλουμίνιο και πληκτρολόγιο στο ίδιο χρώμα, το Yoga S740 14 ιντσών τροφοδοτείται από επεξεργαστές έως και 10th Gen Intel Core και διαθέτει hands-free IR camera login και σένσορα time-of-flight (TOF). Εύκολο στη μεταφορά με βάρος μόλις 1,4 kg και εξαιρετικά λεπτό στα 18,1 χιλιοστά (0,7 ίντσες) στο παχύτερο σημείο του, η προαιρετική οθόνη 4K VESA400® HDR 14 ιντσών του Yoga S740 με Dolby Vision προφέρει απίθανο ήχο με Dolby Atmos Speaker System, προαιρετικές μονάδες NVIDIA® GeForce® GPUs, και παράλληλα μια αναβαθμισμένη λειτουργεία Eye Care η οποία βοηθά στη μείωση της καταπόνησης των ματιών από εκπομπές μπλε φωτός.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ