2019-09-21 11:54:02
Φωτογραφία για Μαξίμου ακούς; ''Στη Λάρισα ο πρώτος επίσημος ξεσηκωμός εν ενεργεία στρατιωτικών ενάντια στο σώμα υπαξιωματικών''
Του Ηλία Προύφα

Στην καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου, τη Λάρισα, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εκδήλωση εν ενεργεία στρατιωτικών, ενάντια στην ίδρυση του περιβόητου σώματος υπαξιωματικών.

Ο Πρόεδρος της μεγαλύτερης Ένωσης Στρατιωτικών της χώρας, Σμηναγός Θωμάς Ντιντιός, αναλαμβάνει πρωτοβουλία και διοργανώνει ημερίδα αποφοίτων στρατιωτικών σχολών υπαξιωματικών, με θέμα το υπό ίδρυση σώμα υπαξιωματικών.

Σε επικοινωνία που είχαμε στο kranosgr με τον Πρόεδρο της ΕΣΠΕΛ, Σμηναγό Θωμά Ντιντιό, ανέφερε ότι η ημερομηνία έχει καθοριστεί για τις 17 Οκτωβρίου 2019.

''Η ίδρυση του Σώματος Υπαξιωματικών, πιστεύουμε ότι υποτιμά τις στρατιωτικές σχολές υπαξιωματικών και τους αποφοίτους της και θα πρέπει να αντιδράσουμε'', τόνισε με νόημα ο Σμηναγός Ντιντιός.

Στην ημερίδα ενάντια στο σώμα υπαξιωματικών, θα παρευρεθούν εν ενεργεία στελέχη από όλη την Ελλάδα, ενώ σημαντική θα είναι και η παρουσία απόστρατων αξιωματικών και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, που προέρχονται από σχολές υπαξιωματικών.

Μαξίμου ακούς;;;
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ