2019-09-21 15:00:10
Φωτογραφία για Συνάντηση με vintage ποδήλατα στη Ρόδο
Από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου, θα λάβει χώρα στη Ρόδο μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με παλαιά ποδήλατα. Ο σκοπός και η ιδέα της ανωτέρω διοργάνωσης , είναι να συγκεντρωθούν στη Ρόδο παλαίμαχοι και νέοι ποδηλάτες από όλη την Ευρώπη και να λάβουν μέρος στην εν λόγω ποδηλατική γιορτή, η οποία δεν περιορίζεται μόνο στο αθλητικό κομμάτι, αλλά εμπεριέχει πολιτιστικές δραστηριότητες και ροδίτικες γαστρονομικές διαδρομές.

Αναφορικά με το αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης, οι ποδηλάτες θα ξεκινήσουν την απολαυστική ποδηλασία από το κτίριο της Περιφέρειας, θα κατευθυνθούν προς την πύλη της κομμένης Παναγιάς, στο μικρό σιντριβάνι, στο μεγάλο σιντριβάνι, στην οδό Σωκράτους, στα Πλατανάκια, έπειτα στο Ορφανοτροφείο και στη συνέχεια θα περάσουν από τα εξής σημεία: Βορείου Ηπείρου, Μοντεσμίθ, Νοσοκομείο, Τρείς, Παστίδα, Μαριτσά, Πεβεράνο, Πάνω Καλαμώνα, Παραδείσι, Κρεμαστή, Ιαλυσό, Κρητικά, Ψαροπούλα, Γ. Παπανικολάου, ενώ θα τερματίσουν στο Ξενοδοχείο των Ρόδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογες εκδηλώσεις στην Ιταλία, στην Αγγλία και στις ΗΠΑ, συγκεντρώνουν χιλιάδες τουρίστες -ποδηλάτες, που με τις οικογένειες τους επισκέπτονται τον εκάστοτε προορισμό ώστε να λάβουν μέρος στις νοσταλγικές, vintage εκδηλώσεις.

Τέλος, την ποδηλατική συνάντηση συνδιοργανώνουν ο Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου «Ιβίσκος» και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ