2019-09-23 00:11:13
Φωτογραφία για Διάσπαση DNA προκαλεί η ακτινοβολία των κινητών! (βίντεο)
Κι αυτό το προκαλεί η ήδη ευρέως χρησιμοποιούμενη ακτινοβολία φανταστείτε τι θα προκαλεί η 5G...

με την οποία θα ασχοληθούμε σε επόμενες αναρτήσεις...

Θαρρώ πως είναι καιρός να ενημερωθούν όλοι ΟΡΘΑ

και να επιβάλλουν με σοφία

την απαγόρευση απάνθρωπων και αφύσικων ακτινοβολιών

που υποσκάπτουν την ίδια τη ζωή!

Από το 14ο λεπτό μιλά ο Δρ. Carlo, o οποίος ανακάλυψε πως προκαλούν διάσπαση στο DNA και πως  οι ακτινοβολίες τους εμποδίζουν τον οργανισμό να επιδιορθώσει αυτές τις βλάβες(!) κάτι που είναι πλήρως καταστροφικό. 

Ακόμη και οι ελληνικές έρευνες αποκαλύπτουν πως οι παραμικρές ηλεκτρικές ή μαγνητικές ακτινοβολίες αλλάζουν την όλη λειτουργία των κυττάρων!

Αυτό σημαίνει πολύ απλά πως στις τεχνιτές ακτινοβολίες και ηλεκτρομαγνητικά πεδία θα πρέπει να αναζητήσουμε πλήθος ασθενειών που πλήττουν το σύγχρονο άνθρωπο!


Επιπλέον τούτο υποστηρίζει επίσης την αλήθεια της αυτοκτονικής διάστασης της χρήσης ηλεκτρικών αυτοκινήτων που είχαμε δει και σε παλαιότερη ανάρτηση Καθαρή Δολοφονία τα Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα...

θα πρέπει να είμαστε πλέον ιδιαίτερα υποψιασμένοι με τις εμπορικές πιέσεις για πλασάρισμα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων για τάχα... περιβαλλοντολογικούς λόγους...

ΠΡΟΣΟΧΗ στις δικαιολογίες που χρησιμοποιούν οι εκπρόσωποι των κατασκευαστών κινητών εταιριών... Οι δικές τους ¨ασφαλείς και επιτρεπόμενες¨τιμές είναι πολύ χαμηλότερες από τις πραγματικά για τον άνθρωπο και τη ζωή επικύνδινες.

Επιπλέον δεν λαμβάνουν καθόλου υπόψη την φυσική της πληροφορίας και άρα της ποιότητας της ακτινοβολίας, αλλά μόνον τα μαθηματικά φυσικά μεγέθη...

Ας μην ξεχνάμε πως πολύ πρόσφατα μεγάλες εταιρίες κινητών πλήρωσαν μεγάλα ποσά σε χρήστες κινητών που τους μήνυσαν ομαδικά στην αμερική επειδή τα κινητά τους εκπέμπουν σε μεγαλύτερες τιμές από όσα αναγραφόταν στις συσκευές.

η τοξότισσα

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ