2019-09-23 02:37:59
Φωτογραφία για Σάρλοτ Κασιράγκι: Διακοπές στο Σεν Τροπέ
Οι διακοπές συνεχίζονται. Η πριγκίπισσα Καρολίνα απολαμβάνει χαλαρές στιγμές στο γιοτ

της οικογένειας «Pacha III» ενώ η 32χρονη κόρη της, Σαρλότ Κασιράγκι, χαίρεται ακόμη το καλοκαίρι στο Σεν Τροπέ μαζί με τον σύζυγό της, πλέον, Ντιμίτρι Ρασάμ

Το ζευγάρι μαζί με φίλους τους έχουν εξορμήσει στις γαλλικές ακτές όπου ο Ρασάμ επιδίδεται σε βουτιές από το σούπερ γιοτ και σε θαλάσσια σπορ ενώ η Σαρλότ χαλαρώνει στο κατάστρωμα αφού είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

Ο Ντιμίτρι Ρασάμ έχει μια 11χρονη κόρη από τον πρώτο του γάμο, η Σαρλότ Κασιράγκι έναν 5χρονο γιο από τη σχέση της με τον Γάλλο κωμικό Γκαντ Ελμαλέχ ενώ μαζί έχουν αποκτήσει τον 10 μηνών πλέον Μπαλτάζαρ. Μάλιστα, μαζί με τα παιδιά τους πριν από ενάμιση μήνα είχαν επισκεφτεί με το «Pacha III», το σκάφος της βασιλικής οικογένειας των Μονεγάκσκων, το νησάκι Παντελερία στην Ιταλία, εκεί όπου η διάσημη ηθοποιός Κάρολ Μπουκέ, μητέρα του Ντιμίτρι Ρασάμ και στενή φίλη της πριγκίπισσας Καρολίνας, διατηρεί τεράστια έκταση με αμπελώνες.

Στη συνέχεια το ζευγάρι αναχώρησε για το Αμάλφι ενώ επισκέφτηκε τόσο το Σαλέρνο και το Σορέντο όσο και το Κάπρι για τον μήνα του μέλιτος, που αν κρίνουμε από τις νέες φωτογραφίες μπορεί να γίνει και τρίμηνο του μέλιτος!!!
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ