2019-09-23 13:06:39
Φωτογραφία για 0 επώνυμοι άντρες και τα supercar τους…
 Αυτοδημιούργητοι, δημιουργικοί, αρρενωποί και με μεγάλη περιουσία…

Και αν το καλύτερο «αξεσουάρ» ενός άντρα είναι το αυτοκίνητό του. οι συγκεκριμένοι δέκα άντρες έχουν υπέροχα… αξεσουάρ. Δείτε ποιοί είναι και ποιά είναι αυτά Ανακαλύψαμε τους (διάσημους) άντρες που έχουν αγοράσει κάποια από τα ακριβότερα αυτοκίνητα για την καθημερινότητά τους. Σημειώστε πως και οι δέκα έχουν και άλλα supercars να αναπαύονται στο γκαράζ τους. Με τα παρακάτω, απλά περνούν περισσότερες στιγμές, όντας το αγαπημένο τους!

David Beckham – $407,000 Rolls-Royce Phantom Drophead

Ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστή μία μαύρη Rolls-Royce Phantom Drophead, η οποία διαθέτει έναν 6. 7lt V12 κινητήρα που παράγει 452 ίππους.

Jay Leno – $500,000 Mercedes SLR McLaren

Ο Αμερικανός κωμικός ηθοποιός, παρουσιαστής και λάτρεις των αυτοκινήτων, καθώς έχει μία από τις μεγαλύτερες συλλογές αυτοκινήτων, στην οποία περιλαμβάνεται και η Mercedes SLR McLaren.


Nicholas Cage – $670,000 Ferrari Enzo

Ο 53χρονος ηθοποιός, Nicholas Cage, είναι κλασικός και εδώ και κάποια χρόνια οδηγεί μία κατακόκκινη Ferrari Enzo.

Jerry Seinfeld – $700,000 Porsche 959

Και ο ηθοποιός Jerry Seinfeld είναι από τους φανατικούς με τα αυτοκίνητα. Έχει μία αξιοζήλευτη συλλογή στο γκαράζ του και η αδυναμία του είναι οι Porsche. Η Porsche 959 αποτελεί το ακριβότερο απόκτημά του.

Kanye West – $750,000 Lamborghini Aventador

Έχουν περάσει πολλά supercar από τα χέρια του ράπερ Kanye West, αλλά η μαύρη ματ Lamborghini Aventador ήταν από τα αγαπημένα του και η πιο ακριβή.

Steven Tyler -$1.1M Hennessey Venom GT Spider

Η Hennessey Venom GT πήρε τον τίτλο του πιο γρήγορου αυτοκινήτου στον κόσμο, με τελική ταχύτητα 270 mph.

Simon Cowell – $1.7M Bugatti Veyron

Φτάνοντας σχεδόν τα 2 εκατομμύρια δολάρια, ο Βρετανός παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων και επιχειρηματίας Simon Cowell αγόρασε πριν λίγα χρόνια μία μαύρη Bugatti Veyron. Ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο 1000 ίππων με τελική ταχύτητα 420 km.

50 Cent – $2M Lamborghini Gallardo

Και ο γνωστός ράπερ 50 Cent είναι από τους λάτρεις των γρήγορων αυτοκινήτων και γι΄ αυτό έχει επιλέξει να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι της Lamborghini Gallardo.

Flo Rida – $2.7M Bugatti Veyron

Ο ράπερ Flo Rida ήθελε να τραβάει την προσοχή και τα κατάφερε παραγγέλνοντας μία ολόχρυση Bugatti Veyron.

Jay Z – $8M Maybach Exelero

Ο Jay Z είναι αυτός που έχει το πιο ακριβό αυτοκίνητο από του διάσημους άντρες του εξωτερικού. Είναι παντρεμένος με μία από τις πιο διάσημες γυναίκες του κόσμου, την . Το Maybach Exelero είναι διθέσιο coupe που μπορεί να φτάσει τα 320 km/h. Μάλιστα, tο συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει χρησιμοποιηθεί και σε βίντεο κλιπ του.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο βιομήχανος και ο ψαράς...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο βιομήχανος και ο ψαράς...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ