2019-09-23 13:20:27
Φωτογραφία για Έρχεται ο υπάλληλος του μήνα στα νοσοκομεία! Νέο σύστημα επιβράβευσης των εργαζομένων
HR 

Ο υπάλληλος του μήνα στα νοσοκομεία ένα νέο σύστημα επιβράβευσης αναμένεται να υιοθετηθεί σύντομα στο ΕΣΥ.

Ειδικότερα για πρώτη φορά στο δημόσιο σύστημα υγείας αναμένεται να δημιουργηθεί σύστημα επιβράβευσης του καλύτερου εργαζόμενου ανά κλινική.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Εθνος της Κυριακής», άμεσα υιοθετείται στα δημόσια νοσοκομεία σύστημα αξιολόγησης και των εργαζομένων, ώστε κάθε μήνα να προκύπτει εκείνος που έχει την καλύτερη βαθμολογία, προκειμένου να ανταμείβεται αναλόγως.

Μέχρι στιγμής εξετάζεται το ενδεχόμενο να εξασφαλισθεί ακόμη και ένα μικρό χρηματικό μπόνους για τον εργαζόμενο που θα έχει την καλύτερη βαθμολογία, αναφέρει η εφημερίδα, ενώ το μόνο βέβαιον είναι ότι θα απολαμβάνει ειδικά προνόμια όπως π.χ. να συμμετέχει σε συνέδρια, να αναβαθμίζεται επαγγελματικά, να λαμβάνει μέρος σε δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα, ενώ θα έχει επίσης και τη δέουσα προβολή ως ο υπάλληλος του μήνα στα νοσοκομεία, δείγμα επιβράβευσης για την απόδοσή του.


Άλλωστε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θα στηρίξει με κάθε τρόπο τους εργαζόμενους του ΕΣΥ τους οποίους θεωρεί τους ήρωες της καθημερινότητάς μας. Μεταξύ αυτών θα επισπεύσει και τις διαδικασίες πρόσληψης. Διαβάστε ΕΔΩ όλο το ρεπορτάζ: «Κικίλιας: Σε 5 μήνες μέσω ΑΣΕΠ και ηλεκτρονική πλατφόρμα οι προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών στα Νοσοκομεία!»

Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας εκτιμά, λένε υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές στο «Εθνος της Κυριακής», ότι ήρθε ο καιρός και οι εργαζόμενοι του ΕΣΥ να λαμβάνουν τα εύσημα που τους αναλογούν, όταν η προσφορά τους βελτιώνει την καθημερινότητα των ασθενών
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ