2019-09-23 14:20:13
Φωτογραφία για ΣΚΑΪ πρεμιέρες: Μουτσινάς και ''Λόγω Τιμής'' επιστρέφουν σήμερα!
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ 

Πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου ,στις 15.00

Έχει ατάκα που μένει, χιούμορ που ξεχωρίζει, είναι ετοιμοπόλεμος και… έρχεται να διαταράξει την κοινή ησυχία! O Νίκος Μουτσινάς «προκαλεί» και πάλι! Από σήμερα, καθημερινά 15.00-17.00, θα εύχεται «Καλό μεσημεράκι» και θα παρουσιάζει όσα αγαπά να σχολιάζει αλλά και πρωτότυπες στήλες, με ατελείωτες εκπλήξεις και αμείωτο κέφι.

Από την εκπομπή δεν θα λείπει η μοναδική «Βάνια», που θα κάνει αισθητή την παρουσία της με τους ρόλους και τις απίθανες μεταμφιέσεις της. Οι Alcatrash, από την άλλη, το μουσικό συγκρότημα που συνεχώς ανεβαίνει στις προτιμήσεις του κόσμου, θα ξεσηκώνουν το κοινό με τις «πειραγμένες» μουσικές τους. Και φυσικά, η χρυσή τηλεόραση, ο μοναδικός σχολιασμός των ενδυματολογικών επιλογών των επωνύμων, όλα τα αστέρια του Instagram καθώς και οι ξεχωριστοί καλεσμένοι θα συνθέτουν, καθημερινά, το πιο ανατρεπτικό δίωρο της ελληνικής τηλεόρασης.


ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ 

Πρεμιέρα απόψε στις 23.00 στον ΣΚΑΪ

Ο Μάνος, ο Μιχάλης, η Ηρώ, ο Βασίλης, ο Άρης, η Μάνια, και η Αθηνά, κάνουν την εμφάνισή τους στην ελληνική τηλεόραση τη δεκαετία του ‘90. Μια παρέα φίλων αρχίζει την κοινή της ζωή στην Πάτρα και μπαίνει στις καρδιές των τηλεθεατών. Το Λόγω Τιμής, η εμβληματική σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου και του Λάμπη Ζαρουτιάδη, με το εξαιρετικό καστ ηθοποιών επιστρέφει στο σήμερα, 20 Χρόνια Μετά.

Ο πρώτος κύκλος του Λόγω Τιμής κλείνει με τα μέλη της παρέας να σπουδάζουν στην Αθήνα και να επισκέπτονται την Πάτρα για το καρναβάλι. 20 Χρόνια Μετά, οι φίλοι μεγάλωσαν και ωρίμασαν περισσότερο ή λιγότερο. Έκαναν άλλες σχέσεις, παντρεύτηκαν, χώρισαν, έκαναν παιδιά. Τελείωσαν τις σπουδές τους, έκαναν καριέρα, απομακρύνθηκαν ο ένας από τον άλλον. Όμως μια δυνατή αφορμή τούς φέρνει ξανά κοντά. Οι ζωές των αγαπημένων ηρώων της σειράς διασταυρώνονται μεταξύ τους αλλά και με νέα πρόσωπα. Οι διαφορές με το παρελθόν πολλές, όμως η φιλία, η αφοσίωση και η αγάπη παραμένουν δυνατές και απαράλλαχτες.

Το Λόγω Τιμής, 20 Χρόνια Μετά είναι μια τηλεοπτική παραγωγή με κινηματογραφικές προδιαγραφές και σπουδαίους συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Εκτός από την Αθήνα, ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε στα πανέμορφα Κύθηρα. Το σενάριο υπογράφει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, τη σκηνοθεσία ο Λάμπης Ζαρουτιάδης, τη μουσική ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και τη διεύθυνση φωτογραφίας ο Γιάννης Δρακουλαράκος.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκτός από τη γνωστή παρέα που αγαπήθηκε όσο λίγες, θα δούμε και νέους ηθοποιούς που έχουν ξεχωρίσει για τις συμμετοχές τους στον κινηματογράφο και το θέατρο. 

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αθόρυβα και μεθοδικά...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αθόρυβα και μεθοδικά...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ