2019-09-24 08:00:08
Φωτογραφία για Σώθηκαν οι εταιρίες του Thomas Cook σε Σκανδιναβία, Τσεχία, Πολωνία και Ουγγαρία
Οι εταιρίες συμφερόντων Thomas Cook, σε Σκανδιναβία, Τσεχία, Πολωνία και Ουγγαρία, σύμφωνα με εξακριβωμένες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του money-tourism.gr, σώθηκαν και σύμφωνα με γραπτές οδηγίες προς τα συνεργαζόμενα πρακτορεία στις χώρες της Μεσογείου, από αύριο καταβάλλουν κανονικά τις οφειλές τους σε ξενοδοχεία και προμηθευτές και επαναλαμβάνουν τις πτήσεις τους.

Μάλιστα, η σκανδιναβική εταιρία αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν σταθερά η πλέον κερδοφόρα εταιρία του ομίλου Thomas Cook. Το θετικό αυτό νέο, έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή που καταβάλλονται έντονες προσπάθειες για να διατηρηθεί στη ζωή η εταιρία του Thomas Cook στην Γερμανία.

Όπως αποκάλυψε το money-tourism.gr, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η ανταλλαγή μέρους του χρέους της εταιρίας προς τους ξενοδόχους, με μετοχές ή χρεώγραφα, σε Ισπανία, Τουρκία και Ελλάδα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για συγκέντρωση πολλών εκατομμυρίων ευρώ και μαζική συμμετοχή των ξενοδόχων σε Κρήτη και Ρόδο.

Παράγοντες που είναι εμπλεκόμενοι στην προσπάθεια αυτή, εκτιμούν ότι το αν θα παραμείνει στη ζωή η γερμανική εταιρία του Thomas Cook, θα κριθεί αύριο.

Πηγη:money-tourism.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ