2019-09-25 13:52:51
Φωτογραφία για Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε νεαρό με πατίνι και έφυγε
Ο 23χρονος που επέβαινε στο δίκυκλο έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα, ωστόσο ο υπαίτιος

οδηγός τον εγκατέλειψε αβοήθητο

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί της Τροχαίας στην Χίο, για να εντοπίσουν τον ασυνείδητο οδηγό ενός οχήματος ο οποίος παρέσυρε ένα νεαρό που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι τραυματίζοντάς τον, αλλά έγινε καπνός χωρίς να σταματήσει.

Το ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην επαρχιακή οδό Χίου – Καρφά, όταν ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου επιχείρησε να προσπεράσει το πατίνι με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά μαζί του! Ο 23χρονος που επέβαινε στο δίκυκλο έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα. Ωστόσο, ο υπαίτιος οδηγός τον εγκατέλειψε αβοήθητο και τράπηκε σε φυγή αναπτύσσοντας ταχύτητα, παρ’ όλο που οι αυτόπτες μάρτυρες του φώναζαν να σταματήσει!

Ωστόσο, η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου, αφού στον τόπο του ατυχήματος βρέθηκαν τμήματα από τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου, ενώ το έχουν καταγράψει οι κάμερες των γύρω καταστημάτων. Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Χίου, όπου διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά του δεν ήταν σοβαρά, και αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ