2019-09-25 22:13:00
Φωτογραφία για Κατεβάστε εφαρμογές και tweak στο iphone σας χωρίς να χρειάζεται jailbreak
Αναμφισβήτητα όταν έχουμε jailbreak στο iphone μας γίνετε ένα πολύ ισχυρό εργαλείο κάνοντας απίστευτα πράγματα που έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Η Apple έχει κλειδώσει τόσο καλά το λειτουργικό της που είναι δύσκολο χωρίς jailbreak να επέμβουμε βαθιά κάνοντας αλλαγές μεγάλες. 

Όμως παρά την οχύρωση της Apple στο ios όπως ίσως γνωρίζετε οι περισσότεροι υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσουμε εφαρμογές τρίτων που δεν επιτρέπει η Apple και μέσα τους υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος αριθμός εφαρμογών που κάνουν θαύματα η ακόμη και τα εργαλεία για jailbreak όταν αυτά κυκλοφορήσουν.

Αυτές οι εφαρμογές βασίζουν την εγκατάσταση τους σε πιστοποιητικά που η Apple υπογράφει για ένα χρονικό διάστημα για τους προγραμματιστές και αν σταματήσουν θα πρέπει να εγκαταστήσουμε νέα αλλιώς δεν λειτουργούν.Θέλει όμως μεγάλη προσοχή να μην κάνουμε εγκατάσταση αγνώστων εφαρμογών γιατί κάποιες φορές μπορεί αυτές οι εφαρμογές να κλέβουν ακόμη και δεδομένα από τη συσκευή αφού το επιτρέπουμε εμείς άθελα μας.


Πάμε να δούμε όμως τις πιο γνωστές εφαρμογές που θα βρούμε κρυφούς θησαυρούς μέσα τους και κατά κάποιο τρόπο είναι "ελεγμένες" για να μην κινδυνεύουμε.

Tweakbox

 

Η εφαρμογή Tweakbox είναι από τις πιο καλοσχεδιασμένες και αρκετά συχνή ενημέρωση και από τις πιο αξιόπιστες. Θα την βρείτε δωρεάν για να τη κατεβάσετε στο σύνδεσμο εδώ.

Panda Helper

Στα άσχημα αυτής της εφαρμογής θα έλεγα πως είναι οι συχνές και ενοχλητικές διαφημίσεις αλλά θα σας αποζημιώσου οι αρκετές εφαρμογές που περιλαμβάνει.Την εφαρμογή θα την βρείτε διαθέσιμη στο σύνδεσμο εδώ.

Tutuapp

Εξίσου όμορφο περιβάλλον και ενημερωμένη εφαρμογή με πλούσιο περιεχόμενο αντάξιο όπως του twekbox και προέρχεται από τα βάθη της Κίνας.Την εφαρμογή θα την κατεβάσετε από το σύνδεσμο εδώ.

AppValley Store

Το AppValley προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες επιλογές αποκλειστικού περιεχομένου, μαζί με ένα πλήθος τροποποιημένων και μη επίσημων εφαρμογών. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογη AppValley χωρίς jailbreaking στη συσκευή σας εδω.

Αυτές είναι οι πιο γνωστές εφαρμογές για τα iphone αλλά βέβαια υπάρχουν και πολλές άλλες που απαιτούν σύνδεση με ένα υπολογιστή και για αυτές θα αναφερθούμε μια άλλη φορά.

Αν και εσείς γνωρίζετε κάποιες ακόμη μπορεί να τις μοιραστείτε μαζί μας.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ