2019-09-26 22:03:20
Φωτογραφία για Δούρου κατά δημοσιογράφων: Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι Next Top Model
«Κάντε μας τη χάρη» λέει η Ρένα Δούρου σε δημοσιογράφους - Παραθέτει μάλιστα και βίντεο από την ταινία «θεία από το Σικάγο»

Με Next Top Model και Γεωργία Βασιλειάδου ήταν διανθισμένη η ανάρτηση της τέως περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, που αποφάσισε να απευθύνει βολές κατά ορισμένων δημοσιογράφων, που όπως λέει «εν όψει συνεδρίου επιδίδονται στη συγγραφή άρθρων παρέμβασης ωσάν να είναι κριτές στο SYRIZA‘S NEXT TOP MODEL».

Σύμφωνα με την κυρία Δούρου, το θετικό είναι ότι κριτική επιτροπή είναι «ο κόσμος που αγωνιστήκαμε μαζί». «Κάντε μας τη χάρη λοιπόν», καταλήγει.

Η πρώην περιφερειάρχης συνοδεύει την ανάρτησή της και με απόσπασμα από την ταινία «Θεία από το Σικάγο», όπου η Γεωργία Βασιλειάδου, στον ομώνυμο ρόλο, ρωτά έναν υποψήφιο γαμπρό «ποιος είσαι εσύ που ανακατεύεσαι;», καθώς ήδη έχει επιλέξει για την ανιψιά της τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Αναλυτικά, η κυρία Δούρου αναφέρει:

«Είναι καιρός τώρα που διάφοροι δημοσιογράφοι εν όψει συνεδρίου επιδίδονται στη συγγραφή άρθρων παρέμβασης ωσάν να είναικριτές στο SYRIZA‘S NEXT TOP MODEL.Το θετικό είναι ότι κριτική επιτροπή στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αυτοί αλλά ο κόσμος που αγωνιστήκαμε μαζί.

Κάντε μας τη χάρη λοιπόν»
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ