2019-09-27 14:54:58
Φωτογραφία για Porsche Taycan  Hennessey
Η Porsche αποκάλυψε την εντυπωσιακή Taycan του 2020 πριν από σχεδόν ένα μήνα, αλλά η

Hennessey έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα αποτελέσει το πρώτο βελτιωμένο ηλεκτρικό όχημα της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος John Hennessey είπε: “Θεωρήσαμε ότι η νέα Porsche Taycan ήταν η σωστή πλατφόρμα από την οποία θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε το πρώτο μας EV”. Συνέχισε να λέει πως οι τροποποιήσεις θα είναι σχετικά μικρές, καθώς θα είναι κατά κύριο λόγο “απλές” αλλά ουσιαστικές αλλαγές. Ο John Hennessey δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, αλλά υπαινίσσεται ότι αυτές οι ενημερώσεις θα περιλαμβάνουν νέα ελαστικά και τροχούς καθώς και πιο επιθετικούς εμπρός και πίσω προφυλακτήρες. Μπορούμε επίσης να περιμένουμε κάποιες εσωτερικές αναβαθμίσεις, αλλά δεν υπάρχει καμία λέξη για τις λεπτομέρειες.

Ο Hennessey πρότεινε τι θα μπορούσε να αλλάξει στο προσεχές μέλλον. Όπως εξήγησε, αργότερα “θα δούμε τι θα μπορούσε να γίνει με την προσθήκη περισσότερης δύναμης”. Φυσικά, οι λάτρεις θα πρέπει να περιμένουν λίγο, αφού η Hennessey δεν θα πάρει στα χέρια της την Taycan μέχρι το 2020. Ο ισχυρός άνδρας συνέχισε: “Δεν θέλουμε να ανακαλύψουμε τον τροχό στην ηλεκτροκίνητη αγορά , θέλουμε απλώς να κάνουμε λίγο ταχύτερο και πιο cool ένα εξ ορισμού εξαιρετικό προϊόν”.


Παραμένει ασαφές πόση δύναμη θα μπορούσε να παράγει μια βελτιωμένη Taycan, η εργοστασιακή Taycan Turbo υιοθετεί δύο ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 680 PS. Αυτό επιτρέπει στο αυτοκίνητο να επιταχύνει από 0-100 km/h σε 3,2 sec, αλλά και να επιταχύνει μέχρι τα 260 km/h, με αυτονομία έως 450 km με μία μόνο φόρτιση. Η Taycan Turbo S είναι ακόμα πιο ακραία, καθώς έχει συνδυασμένη ισχύ έως και 761 PS, 0-100 km/h σε 2,8 sec και ίδια τελική ταχύτητα. Η αυτονομία στην περίπτωση της κυμαίνεται στα 412 km.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ