2019-09-27 18:57:37
Φωτογραφία για Ένα νέο ελεύθερο κατάστημα για δωρεάν εφαρμογές χωρίς jailbreak
Η αυστηρή επαγρύπνηση της Apple σχετικά με το οικοσύστημα του iOS και το App Store σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλα εναλλακτικά "App Stores" τουλάχιστον πολλά. Χρησιμοποιώντας μια έξυπνη μέθοδο όμως, ο προγραμματιστής Riley έχει καταλήξει σε ένα εναλλακτικό App Store για τα iPhones και τα iPads χωρίς jailbroken που ονομάζεται AltStore. 

Παρόλο που υπάρχουν μερικά καταστήματα εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών, όλα είναι χαμηλών δυνατοτήτων και χρησιμοποιούν το πιστοποιητικό Enterprise της Apple για τη διανομή των εφαρμογών. Το πρόβλημα είναι με αυτή τη μέθοδο ότι η Apple μπορεί να ανακαλέσει το πιστοποιητικό τους ανά πάσα στιγμή.

Ωστόσο, το AltStore του Riley χρησιμοποιεί μια εντελώς διαφορετική μέθοδο. Χρησιμοποιεί μια δυνατότητα ενός προγραμματιστή με την οποία μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές στο iPhone ή στο iPad χρησιμοποιώντας το Apple ID η και το Xcode. Απαιτεί ότι η συσκευή σας iOS είναι συνδεδεμένη με τον υπολογιστή σας ενώ εγκαθιστάτε εφαρμογές. Από τη θετική πλευρά, η Riley λέει ότι η Apple δεν μπορεί να κλείσει το AlltStore εκτός αν αλλάξει ριζικά κάποιες ρυθμίσεις του συστήματος χαμηλού επιπέδου στο iOS με μελλοντική ενημέρωση.


Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε το AltStore στο iPhone ή στο iPad σας.

Εγκαταστήστε το AltStore στο iPhone ή στο iPad σας

Βήμα 1: Κάντε λήψη του AltServer στον υπολογιστή σας από εδώ ανάλογα με το σύστημα σας ( Mac OS   Windows) και ανοίξτε το. Συνεχίστε συνδέοντας το iPhone ή το iPad στον υπολογιστή σας μέσω USB.

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο εικονίδιο AltServer από τη γραμμή μενού του Mac σας, επιλέξτε Install AltStar και μετά προχωρήστε για να επιλέξετε το iPhone ή το iPad σας.

Εγκαταστήστε το AltStore

Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του αναγνωριστικού της Apple κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης.

Βήμα 3: Ένα εικονίδιο AltStore θα εμφανίζεται τώρα στην αρχική οθόνη του iPhone ή του iPad σας. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στο κατάστημα από εδώ.

Όσο το iPhone ή το iPad σας είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή σας, μπορείτε να εγκαταστήσετε απευθείας εφαρμογές σε αυτό από το AltStore. Επίσης, θα πρέπει να συνεχίζετε να εκτελείτε το AltStore περιοδικά, ώστε να μπορείτε να ανανεώσετε όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές στο παρασκήνιο. Αυτό είναι σημαντικό, αφού όλες οι εγκατεστημένες εφαρμογές λήγουν μετά από 7 ημέρες.

Γιατί πρέπει να εγκαταστήσετε το AltStore;

Ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να εγκαταστήσετε το AltStore είναι επειδή οι εφαρμογές που είναι διαθέσιμες σε αυτό δεν θα έχουν τους ίδιους περιορισμούς που ισχύουν για το App Store της Apple. Επί του παρόντος έχει δύο από τις εφαρμογές της Riley: την Delta και Clip. η πρώτη είναι ένας εξομοιωτής NES all-in-one που θα σας επιτρέψει να παίξετε μερικά παιχνίδια NES όπως το Super Mariokart, το Mariokart 64 και πολλά άλλα χρησιμοποιώντας εξομοιωτή στο iPhone ή το iPad σας. Όσο για το Clip, πρόκειται για μια εφαρμογή που και πάλι είναι ένα είδος εφαρμογής που η Apple δεν επιτρέπει στο App Store.

Το AltStore είναι τώρα προεπισκόπηση (DEMO) και κυκλοφορεί επίσημα στις 28 Σεπτεμβρίου. Μετά από αυτό, ο κατάλογος των εφαρμογών στο κατάστημα θα αυξηθεί κατά πολύ περισσότερο.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ