2019-09-28 04:35:15
Φωτογραφία για Bentley Bentayga Hybrid
Κάτω από το καπό βρίσκεται τοποθετημένος ένα V6 θερμικό σύνολο, χωρητικότητας 3,0

λίτρων, το οποίο με τη βοήθεια υπερτροφοδότη αποδίδει 340 PS, ενώ συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 128 PS. Συνδυαστικά η ισχύς της Bentley Bentayga Hybrid φτάνει τους 449 PS και τα 700 Nm ροπής, ενώ το υβριδικό σύστημα συμπληρώνει η συστοιχία μπαταριών ιόντων λιθίου χωρητικότητας 17,3 kWh, που δίνει τη δυνατότητα αποκλειστικά ηλεκτρικής κίνησης έως και 39 km.

Η Bentley ανακοινώνει ότι η συγκεκριμένη έκδοση του πολυτελούς SUV της χρειάζεται 5,5 δευτερόλεπτα για το 0-100 km/h, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 254 km/h. Βάση των νέων κανονισμών WLTP η Bentley Bentayga Hybrid εκπέμπει μόλις 79 g. CO2 ανά χιλιόμετρο, με τη μέση κατανάλωση να είναι μόλις 3,5 lt/100 km την αυτονομία να ξεπερνά τα 740 km.

Το πρώτο plug-in hybrid μοντέλο της βρετανικής φίρμας εξοπλίζεται επίσης με ένα έξυπνο σύστημα πλοήγησης, το οποίο ανάλογα τον προορισμό υπολογίζει τον καλύτερο συνδυασμό ηλεκτρικής κίνησης και θερμικού κινητήρα, για μεγιστοποίηση της απόδοσης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού
. Το αυτοκίνητο ενεργοποιεί αυτόματα τη σωστή λειτουργία οδήγησης για κάθε τμήμα του ταξιδιού, υπολογίζοντας συνεχώς την καλύτερη χρήση της φόρτισης της μπαταρίας ενώ αποθηκεύει ηλεκτρική ενέργεια για τμήματα του ταξιδιού όπου είναι πιο χρήσιμο - όπως μέσα στην πόλη, ενεργοποιώντας την λειτουργία EV Hybrid. Οι πρώτες Bentley Bentayga Hybrid αναμένεται να παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους στα τέλη της χρονιάς, σε ότι αφορά την ευρωπαϊκή αγορά, ενώ μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2020 θα λανσαριστεί και στις ΗΠΑ.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Suzuki Jimny Pickup
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Suzuki Jimny Pickup
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ