2019-09-28 14:20:14
Φωτογραφία για Τάσος Τέλλογλου: Διπλό ρόλο θα έχει στον ΑΝΤ1
Ένα βήμα πριν από τις υπογραφές με τον ΑΝΤ1 βρίσκεται ο Τάσος Τέλλογλου, ο οποίος την Παρασκευή αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ μετά από τρία χρόνια παραμονής στο κανάλι του Νέου Φαλήρου. Μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά που αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ. Η πρώτη ήταν το 2013 όταν έφυγε για να πάει στο STAR.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την επιμέλεια αλλά και την παρουσίαση μιας εβδομαδιαίας εκπομπής έρευνας κάτι που έχει να κάνει ο έμπειρος δημοσιογράφος από την εποχή που έκανε το “Μαύρο κουτί” στο MEGA, με τον Αλέξη Παπαχελά και τον Παύλο Τσίμα. Η προβολή της αναμένεται να ξεκινήσει από Ιανουάριο ενώ μέχρι τότε θα εμφανίζεται στο Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του καναλιού και θα το εμπλουτίζει με τα πάντα έγκυρα ρεπορτάζ του.

Συνολικά θα προβληθούν 24 επεισόδια. Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες του tinasmess.gr, o Tάσος Τέλλογλου δεν θα είναι μόνος του στην εκπομπή αλλά θα πλαισιώνεται τουλάχιστον από δυο γυναίκες. Αν όλα πάνε καλά επιθυμία του ΑΝΤ1 είναι οι δυο γυναίκες να είναι η Ρίτσα Μπιζόγλη και η Μαρία Σαράφογλου, στις οποίες ο σταθμός εδώ και αρκετό καιρό θέλει να εμπιστευτεί μια εκπομπή αλλά δεν τα έχει καταφέρει με εξαίρεση την μακρόχρονη προεκλογική περίοδο.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ