2019-09-28 15:37:26
Φωτογραφία για Στην Πλατεία Αριστοτέλους 10 Porsche για καλό σκοπό
Οι οδηγοί των πανάκριβων σπορ μοντέλων θα λάβουν μέρος στον Φιλανθρωπικό Πανευρωπαϊκό Θεσμό του «THE GOOD RIDE», που διεξάγεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια σε διάφορες πόλεις στην Ευρώπη

Με 10 υπεραυτοκίνητα που ήρθαν από το Λουξεμβούργο, γέμισε η Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr Τα μοντέλα τελευταίας τεχνολογίας της Porsche, θα παραμείνουν για περίπου μία ώρα στην πλατεία.

Το κονβόι των πανάκριβων αυτών σπορ μοντέλων ξεκίνησε αυτό το μακρινό ταξίδι των 2.000 χιλιομέτρων την περασμένη Τετάρτη και ήρθε στη χώρα μας για έναν πολύ καλό σκοπό.

Ειδικότερα, οι οδηγοί των Porsche θα λάβουν μέρος στον Φιλανθρωπικό Πανευρωπαϊκό Θεσμό του «THE GOOD RIDE», που διεξάγεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια σε διάφορες πόλεις στην Ευρώπη και φέτος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα.

Κατά τη στάση του στη Θεσσαλονίκη, το κονβόι στάθμευσε την Πλατεία Αριστοτέλους και λίγο πριν αναχωρήσει με προορισμό την Αθήνα, θα κάνει μια μικρή βόλτα στους δρόμους της πόλης με κατάληξη το Διοικητήριο.

Εκεί ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, θα καλωσορίσει τους οδηγούς και θα έχει σύντομη συνάντηση μαζί τους.

Πηγή: thestival.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ