2019-09-28 20:02:18
Φωτογραφία για Πώς να υποβαθμίσετε στο iOS 12.4.1 από το iOS 13 πριν η Apple σταματήσει να το υπογράφει
Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το iOS 13 για κάποιο λόγο και θέλετε να υποβαθμίσετε το iOS 12.4.1 από το iOS 13.0 ή το iOS 13.1, τότε προλαβαίνετε. Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε όσοι δεν γνωρίζετε πώς να υποβαθμίσετε στο iOS 12.4.1 από το iOS 13 σε οποιοδήποτε iPhone, iPad ή iPod touch. 

Αν έχετε σχέδια να εγκαταστήσετε ξανά το iOS 12 στη συσκευή σας, τότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, όπως με την απελευθέρωση του iOS 13.1, η Apple θα κλείσει σύντομα το παράθυρο της υποβάθμισης για το iOS 12.4.1. Εάν συμβεί αυτό, θα κολλήσετε στο iOS 13 και δεν θα έχετε κανέναν τρόπο υποβάθμισης του iPhone σε iOS 12.4.1 από iOS 13.

Επομένως, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε τις οδηγίες.

Πώς να κατεβάσετε το iOS 12 από το iOS 13

Σημείωση: Σε περίπτωση που έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας του iTunes ενώ η συσκευή σας είναι σε iOS 13, δεν θα μπορείτε να επαναφέρετε αυτό το αντίγραφο ασφαλείας όταν η συσκευή σας βρίσκεται στο iOS 12.4.1. Θα μπορείτε να επαναφέρετε μόνο ένα αντίγραφο ασφαλείας iTunes που δημιουργήσατε ενώ το iPhone ή το iPad εκτελούσε το iOS 12. Εάν θέλετε να επαναφέρετε το πιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας, σας συνιστούμε πρώτα να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας στο iCloud.


Βήμα 1: Πρώτα απ 'όλα κατεβάστε το iOS 12.4.1 για το μοντέλο σας iPhone, iPad ή iPod touch. Οι άμεσοι σύνδεσμοι λήψης του iOS 12.4.1 IPSW διατίθενται εδώ .

Βήμα 2: Απενεργοποιήστε το Find My iPhone στη συσκευή iOS σας πηγαίνοντας στο Settings > Apple ID > iCloud > Find My iPhone. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το σε κατάσταση ανάκτησης  (DFU). Για το iPhone X ή αργότερα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.  Για παλιότερες συσκευές αντι το πλήκτρο ήχου πατήστε το Home μπουτον.

Πατήστε το κουμπί αύξησης της έντασης ήχου και αφήστε το.

Πατήστε το πλήκτρο Volume Down και αφήστε το.

Πατήστε το πλευρικό κουμπί και κρατήστε πατημένο το κουμπί μέχρι να γίνει επανεκκίνηση του iPhone σας.

Κρατήστε πατημένο το κουμπί Side ακόμα και όταν το iPhone σας εμφανίζει το λογότυπο της εκκίνησης της Apple.

Τώρα θα δείτε το λογότυπο Connect to iTunes στο iPhone σας. Αφήστε το κουμπί Side και προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

Βήμα 3: Τώρα συνδέστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Lightning και ανοίξτε το iTunes. Στη συνέχεια, μεταβείτε στη σελίδα περίληψης της συσκευής σας κάνοντας κλικ στο μικρό εικονίδιο iPhone ή iPad από την κορυφή.

Βήμα 4: Εάν βρίσκεστε σε Mac, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο 'Option' και κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά. Στα Windows κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Shift και κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά.

Βήμα 5: Θα ανοίξει ένα παράθυρο, σε αυτό το παράθυρο ανοίξτε το φάκελο που είχε κατεβάσει το iOS 12.4.1 IPSW στο βήμα 1 και επιλέξτε το.

Σε αυτό το σημείο το iTunes θα ξεκινήσει τη διαδικασία υποβάθμισης στο iOS 12.4.1 από το iOS 13. Να είστε υπομονετικοί και αφήστε το iTunes να ολοκληρώσει τη διαδικασία χωρίς διακοπή. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης, μπορείτε να ρυθμίσετε τη συσκευή σας στο iOS 12.

Έτσι, μπορείτε να κάνετε downgrade στο iOS 12.4.1 από iOS 13.0 ή iOS 13.1.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ